Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To jest tylko przykład jak możecie być ubrani na zlotach. Do tego możemy również mieć polarki, czapeczki itp. za rozsądne ceny !!!
Michał (CTM 002) odpowie Wam dokładniej jak to wygląda, a na razie tutaj:
jest przykład (tylko taka poglądówka) jak by to mogło wyglądać.
Zapewne zauwarzyliście, że zmieniamy trochę logo, ale o tym już niedługo ......
No witam, witam...:uśmiech:)
Otóż sprawa wygląda bardzo prosto - powyżej Zbyszek zamieścił projekt naszej klubowej koszulki z logo (wykonanie: haft komp. lub sitodruk). Cena? Zależy od ilości chętnych - im więcej osób, tym taniej...! Ale myślę, że nie wiecej niż 20 PLN przy wersji pesymistycznej:() Oceńce i wyrazcie swoje zdanie! Michal AHA - moge tez byc kortki, czapeczki itp itd...:uśmiech:
Co do koszulek "w szpic", czyli tzw polo, to nie ma sprawy - tylko cena wzrosnie do ok. 30 PLN (przy 50 sztukach). Jezeli chodzi o logo na plecach, to wg mojego doswiadczenia zwykle to wyglada ordynarnie, chyba ze jest baardzo male.
Jeszcze ja się wypowiem...koszulki super na pewno się piszę, tylko żeby nie były z jakiegoś "lichego" materiały. Lepiej więcej zapłacić i żeby była na dłużej bo np. jak kupiłem koszulkę KTP to mi po 2 praniach z koszulki zrobiła się szmatka. A przecież nie chcemy tego wszyscy.
Co do innym "bajerków" (czyt. kurtki lub polary) to też mi się podoba i byłbym zainteresowany ale moja rada jest taka, żeby na razie zakończyć (rozpoczęty) temat produkcji koszulek...zobaczymy jak to wyjdzie organizacyjnie i wtedy można myśleć o "większym kalibrze".
Ufff...ale się rozpisałem.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
A co z damska wersja!!??
Więc może po jednym logo CTM na jednej ehm..ehhehe. ?
aha -w damskiej wersji ten szpic powinien być duży (no dekolcik)
Zartuje ofkoz:)
Jędruś po weekendzie znaczy się po weselu mam dość fujjjjj jakie to niedobre.. ( na jakiś czas ). Wódka odpada. Ale za zdrowie dzidzi wypije przy najblizszej okazji.
pierwszy temat ja zamawiam dwie bo jesli beda tak ladnie wykonane jak lepki klubowe(wlasnie dzis dostalem i sa super) to bedzie ok SERDECZNE DZIEKI DLA WOW-A ZA LEPKI DOSZLY W NIE NARUSZONYM STANIE