Złota Corsa - a ktoś Ty???

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
- beny -
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Złota Corsa - a ktoś Ty???

Post autor: - beny - »

Bujam sobie dzisiaj z Katowic do Kraka a tu mnie dochodzi jakaś fajna złota Corsa (blachy ZS..., przerobiony grill, byczy oddech). Patrzę na boczek a tu lepki CTM-u. Rogal na fejs ale gościu nawet nie spojrzy. Bujaliśmy tak z 20km - wyprzedzaliśmy się z 3 razy - w końcu zostałem zającem i dociągnąłem go do bramek. Niestety harmonogram miałem napięty więc nie miałem czasu zatrzymać się i pogadać, stąd moje pytanie.... KTOŚ TY???
Driver w tym srebrnym Peugeot Partnerze z logo firmowym to byłem ja :-D :grin: :-D :grin:

Zdrówka chłopie.

PS. Takie lepki fajna rzecz... człowiek widzi takie autko i od razu wie, że swój człowiek.
Beny CTM #081
WoDzU
Nowy
Kontakt:

Post autor: WoDzU »

:-D #82

Smigalem z Torunia do Nowego Sacza od 5 rano stad powaga na twarzy :grin: Masakra, trzeba bylo dac znaki dymne/otworzyc drzwi/rzucic ciezkim przedmiotem/etc :-P

Do obaczenia na trasie

P.S.

Nie wolno taaak szybko jezdzic bo moj Pokemon mial zadyszke :)
- beny -
Nowy
Kontakt:

Post autor: - beny - »

Heja wodzu... i tak dobrze Ci szło.... to cholerstwo marki pużo ma silnik 1.8 i 90PS a i tak nie bardzo udało mi się zostawić Cię w tyle... za silny wiatr. Next timem uważaj bo Ci zrobie ostre hamowanko... a dzisiaj to mogłem otworzyć zsyp i poczęstować Cię tymi skrzyneczkami co to je wiozłem z tyłu :D :D
Beny CTM #081
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”