cieplutkie wiesci dot. oswietlenia do corsy c

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

cieplutkie wiesci dot. oswietlenia do corsy c

Post autor: wow »

znalazlem ostatnio calkiem interesujaca rzecz do corsy c, a poniewaz juz pare razy ktos mnie pytal czy jest cos takiego, to od razu podrzucam to na forum... chodzi mianowicie o tylne lampki do corsy c :)

niestety nie mam zdjecia, ktore moglbym umiescic w tym watku ale lampki sa wykonane jako silver led design :) - opisze Wam o co mi chodzi. lampka cala jest za przezroczysta szybka, ten caly boczny pasek (luk na obrysie samochodu) jest srebrny, natomiast wszystkie lampki w sa w technice led - wyglada calkiem niezle!!! :) cena promocyjna z okazji essen motor show '02 obowiazujaca do konca roku to 249 eur :)
c20rsa, czlowieku meeen!
Jedrus
Swój
Kontakt:

Post autor: Jedrus »

Lexmaul ma do Corsy C i przód i tył lampki. Jak mi się uda to jutro zeskanuję i wrzucę.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) :)
CTM#119
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

ma, owszem ma :) ale to chyba takie troszke inne... na przod to kojarze... cos jak xenon do focusa... cos jak quad conversion, tylko ze nie po dwie lampy w lampie, a trzy ;) ale pokretnie to opisalem - skanuj Jedrus i dawaj :)
c20rsa, czlowieku meeen!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”