Pisza o nas......
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
no nieźle nieźle 

CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- cyberpooh
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
"największej stronie poświęconej jednemu modelowi samochodu w naszym kraju - http://www.corsa.tuning.info.pl. "
no prosze, czlowiek sie cieszy ze tutaj jest
to moze skoro juz coraz slawniejsza stronka sie robi czas zajac sie tuningzone ? mozemy ci pomoc z tym tlumaczeniem, albo wymyslmy sposob aby mozna bylo umieszczac wlasne artykuly? wiele osob na tym forum mialo ciekawe patenty i wrzucalo juz na forum rozne opisy-instrukcje modyfikacji.
takim sposobem moze byc skoro fliper nie chce dac dostepu do ftp ( i wcale mu sie nie dziwie) napisanie prostego mechanizmu w php, kazdy przy uzyciu hasla z klubzone moglby umiescic wlasny artykul, a ten artykul dopiero po zatwierdzeniu przez admina bylby wyswietlany na stronce ctm - moge taki mechanizm zrobic.
ale to tylko jeden z pomyslow.
co wy na to ?
no prosze, czlowiek sie cieszy ze tutaj jest

to moze skoro juz coraz slawniejsza stronka sie robi czas zajac sie tuningzone ? mozemy ci pomoc z tym tlumaczeniem, albo wymyslmy sposob aby mozna bylo umieszczac wlasne artykuly? wiele osob na tym forum mialo ciekawe patenty i wrzucalo juz na forum rozne opisy-instrukcje modyfikacji.
takim sposobem moze byc skoro fliper nie chce dac dostepu do ftp ( i wcale mu sie nie dziwie) napisanie prostego mechanizmu w php, kazdy przy uzyciu hasla z klubzone moglby umiescic wlasny artykul, a ten artykul dopiero po zatwierdzeniu przez admina bylby wyswietlany na stronce ctm - moge taki mechanizm zrobic.
ale to tylko jeden z pomyslow.
co wy na to ?
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
- Nowy
- Kontakt:
Popieram cyberpooh'a w 110%-tach
Ja też mogłbym pomóc ale niestety nie znam za dobrze języków obcych.Mam za to w Pracy nieograniczony dostęp do netu z mocarnym łączem.Jak by trzeba było cos ściągnąć albo przesłać to służę pomocą.
Tuning Zone aż się prosi o dalszą rozbudowę.
Można by było tez zrobić dział porady lub coś wtym stylu a wnim umieszczać takie rzeczy jak np. "czyszczenie nagrzewnicy sposobem Flippera"
-to tylko pomysł.
Ja też mogłbym pomóc ale niestety nie znam za dobrze języków obcych.Mam za to w Pracy nieograniczony dostęp do netu z mocarnym łączem.Jak by trzeba było cos ściągnąć albo przesłać to służę pomocą.
Tuning Zone aż się prosi o dalszą rozbudowę.
Można by było tez zrobić dział porady lub coś wtym stylu a wnim umieszczać takie rzeczy jak np. "czyszczenie nagrzewnicy sposobem Flippera"
-to tylko pomysł.

:placz2:Na sprzedaż:placz2:
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ja moge tłumaczyć ale z angielskiego a to chyba nie za dobrze bo większość tych info jest po niemiecku. Ale jakby co to służe 

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
" Odpowiedzi na te pytania można znaleźć na największej stronie poświęconej jednemu modelowi samochodu w naszym kraju - http://www.corsa.tuning.info.pl."
I to zdanie mi się podoba
I to zdanie mi się podoba