Jutro o 20:30 Virtual CTM BP !!

Znajdż podobnych maniaków corsy w swoim regionie.
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: sierak »

Jestem zadowolony na maxa...aż trudno mi to opisać. Samochodzik jest super choc wiadomo wymaga włożenia dużo serca ode mnie ale spoko spoko ... będzie piękniejszy niż teraz jest ... juz zaczynam przymierzać się do temetu ale na razie cieszę się z zakupu. Na pewno niedługo się pokaże tylko muszę trochę wolnego czasu znaleźć na uczelni bo mam urwanie głowy.

P.S A widzisz wow'ik czasem ciekawe wiadomości można znaleźć w "CO NOWEGO"? Trzeba by tylko czujnym :-D :-D

P.S II Autko jeździ jak burza...REN może potwierdzić 8-)

Chciałbym jeszcze nadmienić, iż bez pomocy Naszego Flippera i bez jego WIELKIEGO wsparcie nie doszłoby to tej transakcji. Jego udział w wyszukaniy autka, pertraktacjach itp jest większy od mojego za co jestem mu BARDZO wdzięczny.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Ja chcialbym tylko nadmienic, ze przez 3 lata pracy nad projektem CTM wlasnie taki efekt (m.in.) zakladalem i ciesze sie niezmiernie, ze mozemy sobie pomagac. Radosc wasza jest dla mnie motorem do dzialania !

Przypomne tylko, ze autko co "starsi" bywalcy znaja z mojej wycieczki do Wroclawia i mozna powiedziec, ze z Del Sierako mamy teraz siostrzyczki :) Czarnulka i Bejbe powinny goscic na zlotach CTM czesto :)23
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

tak, potwierdzam, jezdzilem kosiarka Sieraka i ani sie obejrzalem jak juz lecialem 100 na drugim biegu :0 ale trzeba bylo chamowac ! tak czy owak niezle wymiata
c20mboT
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

bardzo sie ciesze ze tak fajnie jezdzi i ze masz swoje autko :) ... a swoja droga Flipper pokazal znow wielkie serce i chec pomagania potencjalnym milosnikom cors... do ktorych teraz z pewnoscia i z wyboru, nie z koniecznosci dolaczyl sierak.

sam kiedys bardzo lubilem swoje autko, ale spokojnie myslalem o sprzedazy... teraz juz nie! Flipper mnie zarazil tym strasznie i kocham swoja corsi... dlatego tez bedzie niepowtarzalna...

moze kolejne wiadomosci w co nowego? to bedzie konwersja ren'a na 2,0 16v i pierwsza corsa w ctm jezdzaca na nx'ie - to ja ;) ups... zdradzilem plan... ;) ale nie do konca... kombinacji bedzie wiecej :)

powinienem dodac jeszcze, ze i mi Flipper aktualnie pomaga w znalezieniu paru gratow w niemczech poprzez swoje rozlegle znajomosci, za co szacuneczek i dziekowa!!!
c20rsa, czlowieku meeen!
PABLO
Swój
Kontakt:

Post autor: PABLO »

Widzisz Sierak ja tez przez Flipa namawianie kupiłem corsa A
i nie załuje. Nie miałem kasy na B ale zawsze mozna kupic bedzie.
DZIĘKI FLIP
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Regionalne spotkania oraz Zloty”