Pasy bezp.

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
PABLO
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Pasy bezp.

Post autor: PABLO »

Widze ze w rocznice naszego istnienia Sierak dokonał zakupu. Ale nie koniecznie musi byc w tamtym poście, niedawno wowiq o tym trąbił na forum.
Sierak mam pytanko te czerwone pasy co tam są pasy bezpieczeństwa, one są normalne znaczy się w standardowych miejscach czy to są te 3 punktowe bo kolor czerwony chyba mi się podoba. Mozna gdzies coś takiego kupic i to ptzrba przewinąc na ten oryginalny wałek co się pas zwija czy to komplet.
Fajniejsze takie pasy niz jak ktos sobie załozy czerwone takie gąbki fuj
Mam fajne siedzonka RECARO chmm jak bym zapodał takie pasy.
Obrazek
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: sierak »

Już ci mówie ... to są normalne pasy (nie 3 punktowe) i są zamontowane standardowo. Pasy są od fiata (przypuszczam, że z jakiegoś "Seiczento" Sporting). Na początku kolor czerwony jakoś mnie drażnił, ale teraz się juz jakoś do niego przekonałem bo ładnie się koponuje z czarnym kolorem auta. Na razie nic nie ruszam ... zostaje wszystko tak jak jest (może jakiś niewielkie zmiany kosmetyczne w środku zrobię bo ogólny stan tego wymaga ale na jakieś super duże zmiany się nie pisze). Jak obcykam furke cała to będą lepsze fotki bo tamte to są robione w nocy (zaraz po powrocie z Wrocławia) i nic za bardzo nie widać.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”