Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Panowie czy jak ktos mial wymieniany ten regulator to sygnalizowala mu to kontrolka komputera, bo bylem na komputerze i pokazalo mi tylko blad przeplywomierza(poruszł kostka i bylo ok )ale komputer nie wspomnial nic o tym regulatorze i niewiem czy go wymieniac czy nie
jak by ktos cos napisal to bylbym dzwieczny
jak wspominasz o tym regulatorze to mnie szlak bieze, jak podlaczyli mi auto w serwisie pod kompa to za samo wskazanie usterki wzieli chyba 140 zl + i plus regulator, ktory zreszta wziolem z innego zrodla i wyszlo juz taniej, ale wracajac do twojego pyatania komp wskazal ze to wlasnie regulator
Dzieki Jedrus ale teraz już nic nie wiem bo jak mi sie zachowywala tak jak tobie to komp pokazal blad przeplywomierza , ale nie robilem tego w serwisie
dlatego pojade chyba jeszcze do serwisu.Dzieki za pomoc Jedrus
u mnie jak sie skopał silniczek krokowy to check engine nie świcił sie ciągle
zauważyłem taka prawidłowość:
mieszkam poza miastem wiec aby dojechać do niego silnik pracuje na wyższych obrotach (filozofia .... ,nie... ??:)), jednak po dojechaniu do pierszego/drugiego skrzyzowania gdy musiałem troche postać na światłach kontrolka sie zaswiecała i już raczej swieciła cały czas