Możesz mi powiedziec co dokładnie wchodzi w zakres wersji Gt głowicy u pana chojnackiego . Jeśli to nie tajemnica
Wiem że polerowanie kanałów, frezowanie gniazd zaworowych i zrobienie nowych przylgni zaworowych , Czy robiono ci modyfikacje zaworów ,aha i jeszcze jedno czy zmieniano ci srednice kanałów dolotowych jak i wylotowych . Z góry dzieki za odpowiedz.
Obróbka GT głowicy
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
dokladnie to nie wiem, bo nie chce sam chojnacki wszystkiego mowic, ale to co wiem na pewno to o czym wspomniales + inne zawory (wieksze, z innego zupelnie materialu - jakiego, nie wiem... i o innym ksztalcie grzybka), w zwiazku z powiekszeniem zaworow powiekszenie gniazd... kanaly o niezmienionej srednicy (z tego co wiem) ale oprocz polerowania wykonane na nich naciecia, co by benzyna gdzies sie nie skraplala (o co chodzi dokladnie w tym przypadku - nie pamietam). to chiba tyle... wspominal rowniez cos o modyfikacji urzadzenia wtryskowego, ale nie wiem czy cokolwiek tam bylo robione, a jesli nawet to co... (przypuszczam, ze moglo byc cos dlubniete celem zwiekszenia cisnienia, lub sztucznego wydluzenia czasu...) ale nie wiem...
c20rsa, czlowieku meeen!
-
Ninja
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
U mnie ciut przyszlifowana i wypolerowana głowica.........efekt podobny aczkolwiek napewno u Wowa jest doużo fachowiej wykoanane co widac na.chamowni..Wowciu amigo jeszcze raz garatulacje!
p.s-Wow jak tam moje brweki do saaba
p.s-Wow jak tam moje brweki do saaba
POWER ISN'T EVERYTHING<-//-

Tires, I NEED TIRES! MORE TIRES
------------------------------------------
-->The Fast s14 and Furious e30<---

Tires, I NEED TIRES! MORE TIRES
------------------------------------------
-->The Fast s14 and Furious e30<---