balt's felga - prosi o ocenę
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
balt's felga - prosi o ocenę

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Forum Master
- Kontakt:
balt - wiedzialem ze musialo pasc pytanie o spojler, naszczescie poszedl w odstawke i juz nie ma "wiochy", felaski sa spoko, tylko zdradz czy bedziesz cos kombinowal z obnizeniem ????? ogolnie corsiak wyglada spox. ps. Szwagier a moze chcesz nabyc Borbety typ A z oponami 185 55 14 ??? jak cos to wal na czarkows@polbox.com
-
- Swój
- Kontakt:
Dla mnie Icon 5 sa poprostu zajeb.... do Corsy. Moim zdaniem Ucho wlasnie je powinienes wybrac. Paron tez sa ok. ale nie... jednak icon 5 daja rade(ciezko wybrac) ale i tak jak ja bym mial wybrac z tych dwoch modeli to:
Icon 5- the first one
Paron- second one
Icon 5- the first one
Paron- second one
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
- Weteran
- Kontakt:
Widzisz Ren, każdy ma inny gust. Ja szaleję na punkcie Icon5 bądź Icon6, mnie się one bardzo ssame w sobie bardzo podobają, myślę że jakbym kupywał to bym najpierw założył a później dopiero kupił obejrzawszy jak to wygląda.
A wracając do tych Paron'ów to koleś na nich Corsiawką jeździł, z oponą taką jaką Ty masz czyli 195/45, mają one ET 38 więc są lekko wysunięte i wyglądało to przy glebie 35mm na prawdę zajbiście, po prostu lux. Każdy lubi to co lubi, mi np. Twoje felgi również się bardzo podobają i takie też by wchodziły u mnie do zakupu w grę, lecz co ja będę 'pozerował' i kupywał takie same tylko że w 15"? Więc sam widzisz, ja wolę to, Ty wolisz tamto
A wracając do tych Paron'ów to koleś na nich Corsiawką jeździł, z oponą taką jaką Ty masz czyli 195/45, mają one ET 38 więc są lekko wysunięte i wyglądało to przy glebie 35mm na prawdę zajbiście, po prostu lux. Każdy lubi to co lubi, mi np. Twoje felgi również się bardzo podobają i takie też by wchodziły u mnie do zakupu w grę, lecz co ja będę 'pozerował' i kupywał takie same tylko że w 15"? Więc sam widzisz, ja wolę to, Ty wolisz tamto