Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Popieram szwagra......
Ja też nigdzie nie mogę znaleźć. Tylo oprócz temp, i paliwał potrzebuje Ciśnienie oleju i wskaźnik ładowania.
Kuźwa nigdzie nie idzie tego dorwać. Przekopałem już chyba z połowę netu.....
Panowie - skany wygladają delikatnie mówiąc do d..... Takie jest moje zdanie. Ja mam skany i chyba je wywale. Jak już zakładać to nie wiem - jakieś całe tablice. No chyba że to się dobrze zrobi ale naprawde dobrze na tip top bo to co ja mam to woła o pomstę do Boga (kupiłem już takie i na razie nie mam czasu tego wywalić).
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
W Białymstoku jeden sklep ma zegary-35zeta,predkosciomierz,wsk paliwa,wsk temp.Tylko nie wiem jak one wyglądają.Musze zajechać i zapytać czy są jeszcze do tego nakłądki na kontrolki w dolnej czesci deski.
Przy okazji zapytam o -cisnienie oleju i wskaznik ladowania(czy deska od GSI rozni sie od zwyklej??)
Szwagier musimy się styknąć i pokażę Ci jak moje wyszły, tylko u mnie obrotomierz sam robiłem bo z tego z nakładaek nie byłem zadowolony . a ultrsfiolet zajebiście świeci
Nie wiem jak wyglądają te w sklepie ale koleś powiedział że kosztują 30 zeta bez różnicy czy do Gsi czy do zwykłej.
Ucho musimy koniecznie sie styknąć,chce zobaczyc twoje zegary i chyba kupie od Ciebie te ultrafiolety!!
tak gonzo ale to są gotowe a ja mam swój pomysl na te zegary.....
Nie mam tylko na czym tego przestować. Będę musial chyba zeskanować swoje.
...............
Zrobiłem sobie takie do malca i był czadzik, po prostu mam w zamyśle umieszczenie na nich pewnej grafiki ........
Zamówiłem sobie białe tarcze.Jak bedą w poniedziałek to je od razu zeskanuje i Ci prześle,tyle że bedzie to tylko prędkościomierz,wskażnik paliwa i oleju.
No mam nadzieje że jutro czyli w poniedziałek,beda te tarcze,bo sie wkurze.
Moj kumpel jakis czas temu zamawial w tym sklepie tarcze do golfa I i mu nie sciagneli.
Ja im dam jak nie bedzie!!
No nie znowu sie wkurzylem.2 tygodnie temu zamowilem zegary do Corsi A,zajezdzam dzisiaj a chlop mi mowi ze nie ma.Ja sie pytam to kiedy beda.A on ze trzeba zamowic i nie wiadomo kiedy beda, bo oni wczoraj dostawe mieli.Nie no ludzie nie lubie jak ktos ze mnie kretyna robi.
Może już ktoś zakupił sobie białę zegarki do A????????????