x14sz jaki pasek klinowy?
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
x14sz jaki pasek klinowy?
jaki nalezy kupic pasek klinowy do corsy b 'r97 silnik X14sz bez serwo kierownicy?????jest gdzies wyszukiwarka na necie???
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Przepraszam bardzo to jak zajedziesz do sklepu z czesciami do Opla i jak podasz ze chcesz pasek do samochodu takiego i takiego z silnikiem takim i takim to koles Ci nie da dobrego??Gdzie Ty czesci kupujesz??Najlepiej zamow pasek u Wowa, On na pewno bedzie wiedzial jaki(reklama-pifo for me) 

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
no wiec... do Twojego silnika odpowiedni pasek wieloklinowy (tylko naped alternatora, bez wspomagania i klimatyzacji) to gates 6272mc lub odpowiednik bosch'a 1 987 947 638
ale przeciez kazdy sklep ma katalog w ktorym Ci sprawdzi dokladnie to samo co zrobilem przed chwila ja... ludziom trzeba ufac... a jesli nie ufasz to pamietaj, zeby zachowac paragon lub fakture - to daje Ci prawo do zwrotu w kazdej firmie nie tylko w wow opel-parts.pl ( <- under very heavy construction - launch soon!)
ale przeciez kazdy sklep ma katalog w ktorym Ci sprawdzi dokladnie to samo co zrobilem przed chwila ja... ludziom trzeba ufac... a jesli nie ufasz to pamietaj, zeby zachowac paragon lub fakture - to daje Ci prawo do zwrotu w kazdej firmie nie tylko w wow opel-parts.pl ( <- under very heavy construction - launch soon!)
c20rsa, czlowieku meeen!