z uwagi na szacunek dla tego forum - jestem tu goscinnie, nie skomentuje twojego postu, powiem tylko krotko...po co rzygac...latwiej nie czytac..musu nie ma...!markos pisze:KURWA! przepraszam z gory za wyrazenie, ale rzygac mi sie chce jak czytam cos takiego! czlowieku, jesli kupiles najlepsze zarowki na rynku tylko po to, zeby byl "efekt na niebiesko" to dokonales beznadziejnego zakupu. trzeba bylo zostac przy no name'ach. bylbys bardziej zadowolony i chlopaki mowiliby, ze wypas ogien z dupy bo masz niebieskie zarowki, ktore nie sa zbyt wiele warte jesli chodzi o bezpieczenstwo i rodzaj swiatla, ktore daja. philips odroznia sie od chlamu dosc zasadniczo i jesli nie potrafisz tego docenic, to ja je chetnie od ciebie odkupie. nastepne po moich all weather'ach napewno beda blue vision. a tak w ogole to peace oras pozdrawiamDab pisze:jakim malutki poblysk niebieskawy ale bardz...baaardz slaby
wczesniej mialem blue no name'y one swiecily bardzo intensywnie na niebiesko, nawet w sloneczny dzien bylo widac ze sa inne...a te philipsy..niby maja niebieska banke ale efektu niemal ZERO...co za kiszka..![]()
wytestuj wynalazki, wytestuj. za nas. powodzenia.![]()
coraz lepiej, coraz lepiej...

Ps. dobrze ze na koniec dodales emotikomy, bardzo zlagodzilo to twoj post

trzym sie i kupuj zawsze bez wyjatku philipsy, bez sprawdzania co warte sa inne....tak tez mozna

pozdrawiam
Dab
PS. Najlepsze zarowki na rynku to Philipsy Vision Plus +50%, jak juz chodzi o konkrety