coś nie jest to wporządku...
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
rozzobike
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
coś nie jest to wporządku...
Po prostu nie wiem czy ktoś ma za dużo czasu czy za bardzo wczuł sie w rolę "boga" i blokuje rózne posty....
Rozumiem że można dbać o przejrzystość forum, ale blokowanie postów jakoś mi sie nie podoba i nie tędy droga....
Raczej podaruje sobie funkcjonowanie w tym kąciku-lekko zdegustowany i rozczarowany....
nie myślcie że jestem jakimś nowicjuszem który nie wie jak sie poruszać na różnego radzajach forum , po prostu to jest zbyt sztywne - i tylko to mi sie nie podoba. Jakoś na innych stronach jest wszystko w porządku-wystarczy popatrzeć na centomanie i róznego typu kąciki tam występjące-są czytelne nie krępowane przez nadgorliwych moderatorów... takie jest moje zdanie
Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich klubowiczów-uzyskałem tu wiele ciekawych news'ów i mam nadzieje że komuś też sie przydałem - i do zobaczenia w innych miejscach na sieci -
pozdrawiam - ROZZOBIIKE
Rozumiem że można dbać o przejrzystość forum, ale blokowanie postów jakoś mi sie nie podoba i nie tędy droga....
Raczej podaruje sobie funkcjonowanie w tym kąciku-lekko zdegustowany i rozczarowany....
nie myślcie że jestem jakimś nowicjuszem który nie wie jak sie poruszać na różnego radzajach forum , po prostu to jest zbyt sztywne - i tylko to mi sie nie podoba. Jakoś na innych stronach jest wszystko w porządku-wystarczy popatrzeć na centomanie i róznego typu kąciki tam występjące-są czytelne nie krępowane przez nadgorliwych moderatorów... takie jest moje zdanie
Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich klubowiczów-uzyskałem tu wiele ciekawych news'ów i mam nadzieje że komuś też sie przydałem - i do zobaczenia w innych miejscach na sieci -
pozdrawiam - ROZZOBIIKE
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
moglbys jasniej napisac o co Ci chodzi. Ja na tym forum jestem rookie (choc na innych nie ) i narazie z tym sie nie spotkalem ??? :0
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To sie też wypowiem bo jakoś mnie to razi.
Mianowicie .. uważam że jest w tym trochę racji bo "zjeżdżanie" kolesia za to, że umieścił ogłoszenie nie w tym poście co trzeba nie ma sensu. Szczególnie, że zazwyczaj są to osoby nowe i nieświadome tego, że u Nas od tego jest specjalny wątek. A najbardziej mnie śmieszy jak ktoś co ma 30 postów (oczywiście bez urazy dla nikogo) opierd... kogoś kto ma 2 posty za to co sam zrobił miesiąc temu. Po prostu śmiesznie to wygląda jak jest jakieś ogłoszenie a pod nim 10 odpowiedzi ... "Ogłosznie umieszcza się w oddzielnym wątku".
Pooh, Flipper sorry za szczerość ale coś trzeba zrobić z tym moim zdaniem.
Mianowicie .. uważam że jest w tym trochę racji bo "zjeżdżanie" kolesia za to, że umieścił ogłoszenie nie w tym poście co trzeba nie ma sensu. Szczególnie, że zazwyczaj są to osoby nowe i nieświadome tego, że u Nas od tego jest specjalny wątek. A najbardziej mnie śmieszy jak ktoś co ma 30 postów (oczywiście bez urazy dla nikogo) opierd... kogoś kto ma 2 posty za to co sam zrobił miesiąc temu. Po prostu śmiesznie to wygląda jak jest jakieś ogłoszenie a pod nim 10 odpowiedzi ... "Ogłosznie umieszcza się w oddzielnym wątku".
Pooh, Flipper sorry za szczerość ale coś trzeba zrobić z tym moim zdaniem.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Stary co sie zloscisz.Takie zycie ze caly czas ktos stawia nakazy i zakazy.Ja wiem ze przepisy sa po to zebyje lamac.Poprostu ktos lubi porzadek i nic wiecej.Czego tu sie wkurzac ze moderator zblokowal Ci posta.Wrzucasz wtedy taki sam w odpowiednim miejscu i luz.To ze Ty skrytykujesz to forum i pozegnasz sie ulzy Ci?To ze jestes honorowy to dobrze.Ale musi byc jakis porzadek bo wtedy wiesz ze cos znajdziesz na tym forum.Wiesz ze np jak bedziesz chcial cos kupic lub sprzedac to szukasz tego w poscie Kupie/Sprzedam.rozzobike pisze:scisłe przestrzeganie regół- itp....pod grożbą ....zablokowania.
to jest forum ,a nie korespodncencja bankowa- wiecej luzu.
Rozzo wyluzuj tu nikt nikogo nie chce obrazic ani dyskryminowac.Poprostu musza byc jakies zasady bo z tego forum zrobi sie jakis pieprzony czat gdzie bedzie totalny burdel.
Nie znam Cie osobiscie ale powinienes wszystko sobie przemyslec.Zobacz mowisz ze tu nie ma luzu a sam nie luzujesz tylko sie obrazasz i oswiadczasz ze juz nie bedziesz sie wypowiadal na tym forum.Fakt ze nikt Cie tu musem nie bedzie trzymal.
A jak bedziesz potrzebowal pomocy w kwestii Corsi,to gdzie lepszej informacji Ci udziela
Po co sie zloscic.Tak to jest jak ktos inny jest moderatorem.Moj stary mowi zawsze:"Sciskasz dupe i robisz swoje".
Rob jak chcesz.
Pozdrawiam.
Powodzenia.

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Nikt tu Cię nie trzyma, więc sajunara
nie będę płakał, Porządek musi jakiś być bo jak napisane było wcześniej : będzie chat a nie forum, a co do blokowania, to uważam że jest dobre z tego powodu iż niektórzy wrzucają tutaj błahostki nie patrząc że te somo jest 3,4 posty niżej....
A co do krytykowania nowych, można delikatnie upomnieć a nie jak to się ostatnio odbywało najpierw bluzgi później mało delikatne upomnienie
Ziela w domu nie macie ze tacy spięci jesteście?

A co do krytykowania nowych, można delikatnie upomnieć a nie jak to się ostatnio odbywało najpierw bluzgi później mało delikatne upomnienie
Ziela w domu nie macie ze tacy spięci jesteście?
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
I jeszcze jedno bo mi się zebrało....
Wpieniasz się za zablokowany post o felgach.... Umieściłeś go na głównym a nie w dziale KUPIĘ/SPRZEDAM. Z tego co widzę to masz 82 posty, nie jest to liczba róna liczbie 2-5 postów, chyba łapiesz o co mi chodzi. Nawet przez ten swój krótki okres użytkowania zdążyłeś zauważyć jakie są reguły... Więc po kiego ten post na głównym. Z tego co pamiętam umieściłeś już parę postów o kupnie felg w KUPIE/SPRZEDAM (mam Ci policzyć ile) i na głównym również, a że Ci się gusta zmieniają to rozumiem, że raz chcesz 13" raz 14" później oryginalne od Opla...
KUPIĘ/SPRZEDAM jak nie zauważyłeś ma liczbę oględzin ponad 5000!!!! Wiec oznacza to że jednak ludzie tam zaglądają!!! Więc po kiego ładować post na główne, po kiego się obrażać, po kiego nam wyrzucać że źli jesteśmy, że forum Cientomanii jest lepsze ( nie wiem bo nigdy tam nie byłem więc nie oceniam) po kiego to wszystko i najważniejsze PO KIEGO PISAC ŻE ODCHODZISZ bo cos tam... CHCESZ? IDŹ ja Cię tu nie trzymam na łańcuchu, inni również...
p.s.
Sorka za Caps locka
Wpieniasz się za zablokowany post o felgach.... Umieściłeś go na głównym a nie w dziale KUPIĘ/SPRZEDAM. Z tego co widzę to masz 82 posty, nie jest to liczba róna liczbie 2-5 postów, chyba łapiesz o co mi chodzi. Nawet przez ten swój krótki okres użytkowania zdążyłeś zauważyć jakie są reguły... Więc po kiego ten post na głównym. Z tego co pamiętam umieściłeś już parę postów o kupnie felg w KUPIE/SPRZEDAM (mam Ci policzyć ile) i na głównym również, a że Ci się gusta zmieniają to rozumiem, że raz chcesz 13" raz 14" później oryginalne od Opla...
KUPIĘ/SPRZEDAM jak nie zauważyłeś ma liczbę oględzin ponad 5000!!!! Wiec oznacza to że jednak ludzie tam zaglądają!!! Więc po kiego ładować post na główne, po kiego się obrażać, po kiego nam wyrzucać że źli jesteśmy, że forum Cientomanii jest lepsze ( nie wiem bo nigdy tam nie byłem więc nie oceniam) po kiego to wszystko i najważniejsze PO KIEGO PISAC ŻE ODCHODZISZ bo cos tam... CHCESZ? IDŹ ja Cię tu nie trzymam na łańcuchu, inni również...
p.s.
Sorka za Caps locka
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ale jaja sie tu ostatnio dzieja jeden jedzie na drugiego.Ja jak zaobserwowalem to niektorzy pisza aby cos tylko napisac.
Jak chce to niech odchodzi mam nadzieje ze przemysli sprawe i zostanie, nie mi to oceniac czy dobrze czy zle.
Moze napisal to pod wplywem impulsu, czasem tak jest i pozniej sie przemysli ze sie glupote palnelo.
Dajcie juz spokoj teksty typu "idz mi nie zalezy,sajonara itp" sa troche nie na miejscu.Jak sie obrazil,jego sprawa moze sie "odobrazi" i uwazam ze tego typu komentarze sa zbedne.
Pozdrawiam i najlepiej wyjasnic sobie wszystko live w Modlinie.
Do zobaczenia za tydzien
Jak chce to niech odchodzi mam nadzieje ze przemysli sprawe i zostanie, nie mi to oceniac czy dobrze czy zle.
Dajcie juz spokoj teksty typu "idz mi nie zalezy,sajonara itp" sa troche nie na miejscu.Jak sie obrazil,jego sprawa moze sie "odobrazi" i uwazam ze tego typu komentarze sa zbedne.
Pozdrawiam i najlepiej wyjasnic sobie wszystko live w Modlinie.
Do zobaczenia za tydzien