Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hej czy ktoś ma zamiar jechać na zlot do Rudników ??????
(Wiem że wszyscy ), ale chodzi mi o ludzi którzy
swój początek tej wspaniałej wyprawy biorą gdzieś z moich okolic.
tzn. Rybnik, Gliwice itp.
Bo jeśli ktoś chce to możemy wyruszyć razem (tak sobie myślę,
czy więcej, tym lepiej)
Rudniki to juz raczej nie Rudniki a Czestochowa - tak przynajmniej podaje na stronie organizator, czyli tuning.pl. Jakkolwiek z pewnoscia pojade, gdziekolwiek to bedzie... a jak juz bedzie tak daleko, ze sie bedziemy umawiac, to bedziemy pamietac i o Tobie... my - czyli ekipa ze slaska, Basista ze spolka, ja i pewnie Krakoof.
Maciek. Ja tez bede jechal do Rudnik, mam tylko nadzieje, ze uda mi sie moja corsi wyprawic bo ostatnio cos mam z nia malutnie problemiki, ale mam nadzieje, ze to blachostki i bede jechal.
A kiedy dokladnie one sa???
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Jezeli nic sie nie zmieni (znow) to 15 czerwca - chociaz troche to dziwne bo to niedziela.
Jabym obstawial 14go, ale..... na stronie organizatorow jak zwykle info przedatowane.... a nieoficjalne zrodla roznosci mowia.....
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
Zajeb... że się wybieracie (jeśli przypadnie to w niedziele to oznacza
że będzie trwać tylko w jeden dzień. Czy dobrze myślę ??? )
P.S.
Hej Feliks jak się nie mylę to ostatnio mijaliśmy się na światłach w
Knurowie. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo ktoś jechał zieloną Corsą taką jaką ty masz na zdjęciu i mi kiwnął.
Ymel no mijalismy sie chyba pamietam ze sie przygladalem na pasach niebieskiej corsie jak kazdej .Z resztą juz cie kilka razy widzialem w Knurowie-tzn. podobna do tej z twojego zdjecia
Feliks to jest śmieszne, ale prawdziwe, że mieszkamy tylko kilka
kilometrów od siebie i jeszcze się nie znamy. A co do zlotu to mam pytanko: kiedy i gdzie będzie jakiś klubowy zlocik
bo ostatnio to były chyba Rudniki na które nie mogłem przyjechać :)16
Ymel no bedzie sie trzeba spotkac
a co do Rudnik to jak wszystko wypali i bede mogl jechac to sie wybierzemy razem.Z reszta nie tylko my jedziemy ze slaska wiec moze jakas wieksza paczką