prać!!!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
prać!!!
jak w temacie nie wiem czy komus moje doswiadzenie sie przyda ale tylna pulka w corsie B mozna ja prac a co najciekawsze ja to zrobilem woda z weza wnioski bez obaw najwyrazniej pod materialem jest cos plstiko podobnego, pulka sie nie wykrzywila i nie stracila swojego ksztaltu wiec panowie do dziela szczota w reke waz woda pod cisnieniem i pulka bedzie jak nowa powtarzam bez obaw nic sie jej nie stanie
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Moja wogole jest strasznie wlochata. Wszystko sie do niej czepia. Chyba wezme taka maszynke do sfetrow i ja ogole na lysa paleAdam_x pisze:Ja swoją kiedyś uprałem za pomocą szczotki i się zmechaciła okrutnie.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Nie no panowie o czym wy mówicie. Przecież taką półkę to SAMI powinniście zrobić. Kupić sklejkę (wyciąć z kartonu formę półki) odrysować na sklejce i wycinać. Potem pilnik i papier ścierny w ruch, otwory na głośniki. Materiał można kupić (nawet tzw. dźwiękoprzepuszczalny) i obszyć za pomocą takera (takie urządzonko co zszywkami strzela) i już macie półkę jak marzenie - taka jak chcecie.
pirat: materiał można kupić nawet u Ciebie w Legionowie - ja tam kupowałem. Za wiaduktem pierwsza w prawo, potem w lewo i jest tam jakiś warsztat, gdzie można kupić.
pirat: materiał można kupić nawet u Ciebie w Legionowie - ja tam kupowałem. Za wiaduktem pierwsza w prawo, potem w lewo i jest tam jakiś warsztat, gdzie można kupić.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją