Jak wam sie podoba nowa zawiecha _balt_'a?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ja też obstawiam -40mm, a sadze tak dlatego ze ja mam przód -50mm i dwa palce nie wchodzą
P.S. bardzo ładnie siadła...gratulacje 
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie mowcie mi, ze sie zmiescilo w nadkola z przodu.. nie ma az tak ujemnego kata przy takim obnizeniu.. owszem, chowa sie i nie obciera przy ugieciu sprezyn, ale zdaje sie, ze na drugiej fotce cos tak wyglada jakby nie do konca sie miescilo..
tez mialem 7x15 z offsetem 35 i sprzedalem... dobra decyzja, nie zaluje. teraz mam 6.5x15 et38 - roznica niewielka, bo mniej niz 9.5mm (na szerokosci i offsecie w sumie), ale jednak ma to znaczenie. balt, podwijales blache w nadkolach z tylu? niemozliwe, ze nie obcieralo przy takich felgach..
a wyglada owszem zajebiscie
u mnie bedzie symetrycznie -40/-40 na spaxie.
tez mialem 7x15 z offsetem 35 i sprzedalem... dobra decyzja, nie zaluje. teraz mam 6.5x15 et38 - roznica niewielka, bo mniej niz 9.5mm (na szerokosci i offsecie w sumie), ale jednak ma to znaczenie. balt, podwijales blache w nadkolach z tylu? niemozliwe, ze nie obcieralo przy takich felgach..
a wyglada owszem zajebiscie
u mnie bedzie symetrycznie -40/-40 na spaxie.

- _balt_
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
odp 1 z przod sie nie chowa ale felga nie dobija (nie ma sladow obtarcia opony odp 2 z tylu ranty wykombinowalem sam porosy sa odwiniete i lekko wygiete w druga strone powiedzmy ze nie obciera przynajmiej nie o rant to znaczy sa delikatne rysy na oponie ale to rysy od srubki mocujacej plastik (nie mialemem czasu jej wyciac i lustwy na silikon przykleic) jak tak zrobie to 100% nie bedzie zadnych problemow odp 3 artsik jak narazie to bida czekam na kaske z urzedu skarbowego jak wezme to w pierwszej kolejnosci opony i pytanie do wszystkich czy da sie kupic opone 185/50/15 jesli nie to za ile da sie kupic opone 195/45/15 pozdrawiam balt
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
a zapomnial bym H&R i amory bilstany zolte przod -40 tyl -35 chyba tak nie mam pewnosci wydaje mi sie ze wiecej ale moze juhol powie cos wiecej jak sie pojawi bo to on mi ten prezent zrobil hehehhehe mechanik mi powiedzial ze za ten komplet jak zaplacilem ........tyle to tak jak by mi kots prezent zrobil 
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Bierz kaske jedziemy do tego magika gdzie ja kupowalem i cos wybierzesz za grosze,chyba ze gdzies za Wawa bedzie jeszcze taniej._balt_ pisze:odp 1 z przod sie nie chowa ale felga nie dobija (nie ma sladow obtarcia opony odp 2 z tylu ranty wykombinowalem sam porosy sa odwiniete i lekko wygiete w druga strone powiedzmy ze nie obciera przynajmiej nie o rant to znaczy sa delikatne rysy na oponie ale to rysy od srubki mocujacej plastik (nie mialemem czasu jej wyciac i lustwy na silikon przykleic) jak tak zrobie to 100% nie bedzie zadnych problemow odp 3 artsik jak narazie to bida czekam na kaske z urzedu skarbowego jak wezme to w pierwszej kolejnosci opony i pytanie do wszystkich czy da sie kupic opone 185/50/15 jesli nie to za ile da sie kupic opone 195/45/15 pozdrawiam balt
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Sam coś skompletowałem (ogłoszenia Sprzedam/kupię)Fillip pisze:A co Adas masz cos do zaproponowania???? Postaram sie byc
Ostatnio zmieniony 19 maja 2003, o 21:27 przez AdamXXL, łącznie zmieniany 1 raz.
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym