pozdrawiam

heh dzieki za slowa uznania moje male plany to kierunki boczne na biale zawiecha gladkie lampy przod i lekko czerwone z tylu....mam nadzieje ze w tym miesiacu to zrobie!kristo pisze:TO LUBIE taka dyskretna... ale umie pokazać lwi pazurek..... jescze tylko jakaś ładna świecąca końcówka i będzie good
wiem wiem wiem....czekam az kolega juhol mi zalatwiarts pisze:brakuje gleby gleby gleby ....
sporo nawet!na fotkach tego nie widac ale jest w miare ciemno!zrobie lepsze fotki to wrzuce bo te na szybciora robilem!!!pirat pisze:Mi też się podoba. Jaką folią masz przyciemnione szybki i ile to jest %?
Pozdrawiam
boczne to i mi sie udaloYAQB pisze: CO? COOO ??? JA NIE DAM RADY ?)))))))) Zalozymy sie ? ;-p Ok narazie tematu nie podejmowalem, wiec nie wiem do konca, ale napewno sprobuje. Mam baardzo dobra znajomą kobitke (kiss
) ktora ma swoja firme poligraficzno-etc i roooozne przerozne rzeczy wykleja. Nie dawno robilismy tylnie, boczne szybki u mnie i wyszlo idelanie (to byl nasz 1-szy raz i tylko 1-sze podejscie sie nie udalo, wiec na 2 szyby poszly jakby 3 kawalki ale jest exxxtra).
Moje pytanie jest raczej typu - jak robic, zeby sie udalo - czyli technologicznie ktorej metody np nie wybierac, bo wiaodmo ze sie nie uda (np z 1 kawalka czy tez klejenie z kilku) ???
zycze powodzeniaYAQB pisze:Ach no to dobrze - to jest jakas pomocna informacja. Bede probowac. Jeszcze jest kwestia, gdzie w Wawce mozna zakupic folie "na metry"?