14 - 15 .06 będzie tu mała relacja
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
14 - 15 .06 będzie tu mała relacja
i pytanie. doszły mnie słuchy, że Basista trochę poturbował swoją corsę śmigając po wrocku. ktoś coś wie??
W następnych postach fotki. ale to jutro
W następnych postach fotki. ale to jutro
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
o co chodzi z tym zamkiem?
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Najpierw WIELKIE DZIĘKI dla całej ekipy z żółtego lanosa i jednej astry za użyczenie narzędzi.
Było tak, że uczyłem się na egzamin, kiedy przyjechał Mateusz (zielona corsa). Poszedłem do niego aby pooglądać furaka. Jak wracaliśmy stwierdziłem, że klucze wcieło tzn. są w stacyjce
miałem 3h czasu do egzaminu a wszystko zamknięte w autku. Po 2h prób otwierania drutem, zdesperowany zabrałem się do zamka śrubokrętem. rozwaliłem cały zamek i nic. Dopiero jak pociągnołem dwa razy z buta w śrubokręt włożony w zamek samochód się otworzył 
Było tak, że uczyłem się na egzamin, kiedy przyjechał Mateusz (zielona corsa). Poszedłem do niego aby pooglądać furaka. Jak wracaliśmy stwierdziłem, że klucze wcieło tzn. są w stacyjce
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
jak dla mnie ta zielona corsi normalnie bomba zrobiona ze smakiem tylko jest jedno ale rozbraja mnie napis "tuning u siwego " bbbuuuuaaahhhaahaaaaaa brzmi normalnie jak "tuning u henka sztachety w stodole "
oczywiscie bez urazy dla siwego stary daj nazwe tej swojej firmie i bedzie gitara to nie mialo byc zlosliwe

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
na tych fotkach jest 7 + były jeszcze 2 z Bolesławca, ale pojechały z ludźmi z bolca więc na tych fotkach ich nie ma. może jeszcze by się znalazło... znacząca większość to 16v. Ta Vectra czarna na ostatniej fotce to ta z c20let + chip (koło 250KM) Posiadacze 2.0 16v robili wielkie oczy po przejażdżceGUMIS2000 pisze:Adas ile cali było na tym zlocie ??
5 ??
Zdjęcie takie prawie rodzinne innych aut które też były tam nie ma