Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam taki pomysł, aby zamieścić w dziale materiały klubowe pliki np. w corelu aby każdy mógł sobie wykonać osobiście nalepki lub inne gagety z logiem ctm. Wydaje mi sie że każdy kto by chcial sobie zrobic we wlasnym zakresie nalepki banery czy flagi moglby pojsc do najblizszej firmy reklamowej w ktorej wycieliby mu folie i poskladali w calosc jaby sam nie dal rady.
moze same nalepki ctm niech beda takie same, zeby kazdy mial takie jak teraz sa, ale cos takiego jak np ksywa czy taki jakis maly bajerek mozna zrobic
najlepiej zeby kazdy mial zrobione pod jeden wzor (ta sama trzcionka itd.)
mi sie pomysl podoba
JeSt JeDnA RzEcZ DLa KtÓrEj WaRtO ŻyĆ - cTm - i NiE ZMiENiA SiĘ NiC
w sumie fajnie by bylo miec oczywiscie te nalepki ctm ktore teraz sa i np gdzie na szybce nr klubowy i ksywke
takie cos mozna by bylo umiescic gdzies w download a te oryginalne ktore teraz sa po prostu rozprowadzac dalej tak jak teraz wiec nie wszyscy beda mogli je dostac ot tak sobie
sam juz nie wiem czy dobrze mysle
JeSt JeDnA RzEcZ DLa KtÓrEj WaRtO ŻyĆ - cTm - i NiE ZMiENiA SiĘ NiC
zgadzam sie z wami chłopaki ale nie ma co sie unośic karzda propozycja jest do przedyskutowania po to jest forum moim zdaniem brakuje naszemu klubowi jakiejs fajnej nalepki na szybe tylnia z boku i z przodu karzdy widzi ktos ma morze jakieś propozycje a co na to prezes i reszta zarządu pozdrowienia
nawiazujac dalej moze białe zegary z naszym logo ktos potrafi takie rzeczy robic a zauwarzyłem ze niekturzy klubowicze maja talenta do tych spraw warto pomyślec
szwagier nie głupi pomysł ale czy te ksywki są potszebne będzie to troszke kiczowato wygladac jak w cierzarówkacz na przodzie jestem janek....itp rozumisz saam leciutka siara ale ....... mozna pomyslec pozdrawiam