ile wazy combo?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
REN
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ile wazy combo?
no wlasnie zastanawialem sie nad tym dlugo
na tabliczce znamionowej masa samochodu to 1050kg, dzis udalem sie zwazyc Combo 2.0 16V, ja szacowalem ze bedzie grubo ponad 1100kg a tu mila niespodzianka
1075kg ... jak bede jechal gdzies na wyscigi to sprawdze ile wazy combo w wersji wyscigowej 
c20mboT
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
samochod nie byl odchudzony podczas wazeniakristo pisze:Moze to co jest na tabl. znamionowej jest to waga brutto, a ty i tak masz odchudzony samochód
Poproś gumisia żeby zważył swoje, wtedy będziesz miał porównanie
mam zamiar zwazyc go jeszcze raz ale juz w wersji rajdowej, mam ambicje zeby zejsc z masa ponizej 1000kg
c20mboT
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Właśnie, a jakbyś REN zainwestował w przednią klapę? To by Ci chyba zabrało dużo. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Chyba suszarka i szpachelka będzie dobrym pomysłem
Gumis, widzialem dzisiaj Twojego papamobila na Nowowieskiej, jak jechales w strone Polibudy kolo LO Staszica. Nie zdazylem dobiec
Pozdrawiam
Chyba suszarka i szpachelka będzie dobrym pomysłem
Gumis, widzialem dzisiaj Twojego papamobila na Nowowieskiej, jak jechales w strone Polibudy kolo LO Staszica. Nie zdazylem dobiec
Pozdrawiam
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
reniq sluchaj mam koleszke ktory do swojego focusa zamawia wszystko od braciszka ktory siedzi w usa i ostatnio sciagna sobie maske carbon do focusa nie jestem pewnien ile go to wyszlo ale napewno nie 1000 pln wiec jak bys byl zainteresowany to moge zapytac napewno bedzie taniej pozdrawiam baltREN pisze:nie 50 tylko 75kg
dodaj mate wygluszajaca ktora trzeba zdjac z paki, mate gumowa ktora lezy na podlodze (wazy ze 25kg), blachy odzielajace kabine od paki, lzejsze felgi, wydaje mi sie ze zejscie do 1000kg jest realne