Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
po zderzeniu z kraweznikiem okazalo sie ze jest caly wydech do wymiany wlacznie z kolektorem, i teraz pytanie co zamontowac w miejsce starego wydechu, myslalem tez o dolocie ? przypominam ze jednostka napedowa to rakieta 1.0 12v ...55ps, za wszelkie uwagi bede wdzieczny
musze bo wszystko jest pourywane i pokrzywione, jestem z okolic warszawki i tutaj chcialbym to zrobic, nie musi byc wydech z oferty jakiejs tam firmy tylko wskazowki , np. jaka srednica rury ? itp.
myslalem nad dolotem, np. power rura + stozek, a wydech kolektor + plus rura do ostatniego przeletowego (z wkladka regulujaca glosnosc) co wy na taki plan ?
Arts chcesz sam go poskladac ?? Wg mnie jak i tak musisz go caly wymienic to skocz chocby do tomaracing tak jak Kristo Ci proponowal bo przyokazji zyskasz jakies kucyki a tak jak sam przekombinujesz to moze byc gorzej niz na serii.
Jaki chcesz dac kolektor narazie seryjny?
tak chce zostawic kolektor seryjny poniewaz bede robil w niedlugim czasie swap (jestem w cazsie zbierania gratow), wiec nie ma sensu kupowac rurowego, a nie bede wydawal ciezkich pieniedzy na kompletny wydech z firmy xxx ktory i tak gowno da w silniku 1.0, a tak w ramach eksperymentu sprubowal bym czegos
no tak ale to bedzie dopiero kolo wiosny, moze troszke wczesniej, wiec do tego czasu bede sie bujal na tym co mam, a jestem troszke ciekwy zabawy z wydechem
chybiony nie chybiony ale i tak musze cos zrobic bo troszke jest glosno, chyba sie dostosuje do rad i zrobie to jak najtanszym kosztem, ren gdzie proponujesz zrobic przekladke zeby cenowo w miare rozsadnie wyszlo? bo elektryka juz mam
ja wydech naprawiam na ul. Szarych Szeregów
skręcasz z Kasprzaka w Karolkowa, pozniej w prawo w Szarych Szeregow i po lewej stronie bedziesz mial tlumikarzy, wjezdzasz na plac (na ktorym chyba jest chyba 6 czy 7 zakladow) jedziesz do konca i na prawo, ostani zaklad z czerwonymi bramami