Slowo CTM - czy cos warte?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Slowo CTM - czy cos warte?
Witam!
Otoz jest to dosc przykra sprawa zapewne nie tylko dla mnie ale dla calego klubu (patrz temat)... 1 maja sprzedalem zawieszenie baltowi do jego corsy za 300zl (sami wiecie ze jest to niska cena w stosunku do jakosci itd) i umowilem sie ze wplaci mi 80zl a reszte pozniej (chodzilo o 10 czerwiec), no 10 byla mowa ze kasa bedzie na ATS.... pozniej 10 lipiec itd...... jest dzisiaj 2 sierpien i ani balta ani kasy...! Dlaczego wspomnialem o slowie CTM`u - otoz dlatego ze bylo dawane iz kasa bedzie, tylko troche pozniej! Pisze o tym dlatego ze za bardzo nie mam mozliwosci odzyskania tych pieniedzy, acz kolwiek zalezalo by mi na tym! W zwiazku z powyzszym zaprzestaje (do wyjasnienia) sprowadzania czesci dla ctm`u po duzo nizszych cenach niz sprzedaje to normalnie...
Przykro mi bardzo ale cos musze zrobic!
P.S Jezeli ktos ma blizszy kontakt z baltem prosilbym o info na priva
Z poważaniem
JUHol
Otoz jest to dosc przykra sprawa zapewne nie tylko dla mnie ale dla calego klubu (patrz temat)... 1 maja sprzedalem zawieszenie baltowi do jego corsy za 300zl (sami wiecie ze jest to niska cena w stosunku do jakosci itd) i umowilem sie ze wplaci mi 80zl a reszte pozniej (chodzilo o 10 czerwiec), no 10 byla mowa ze kasa bedzie na ATS.... pozniej 10 lipiec itd...... jest dzisiaj 2 sierpien i ani balta ani kasy...! Dlaczego wspomnialem o slowie CTM`u - otoz dlatego ze bylo dawane iz kasa bedzie, tylko troche pozniej! Pisze o tym dlatego ze za bardzo nie mam mozliwosci odzyskania tych pieniedzy, acz kolwiek zalezalo by mi na tym! W zwiazku z powyzszym zaprzestaje (do wyjasnienia) sprowadzania czesci dla ctm`u po duzo nizszych cenach niz sprzedaje to normalnie...
Przykro mi bardzo ale cos musze zrobic!
P.S Jezeli ktos ma blizszy kontakt z baltem prosilbym o info na priva
Z poważaniem
JUHol

- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Witam,
Rozumiem Twoja sytuacje i podzielam gniew, ale musisz sobie zdac sprawe, iz CTM sam w sobie nie jest temu winien i pisanie, ze to dla CTMu to robiles i CTM cie oszukal.... to troche zadaleko posuniete wnioski. Wiesz, ludzie sa ludzmi i zawsze sie znajdzie ktos kto okaze sie tym zlym. Licze, ze Balt ma naprawde powazne usprawiedliwienie calej sytuacji i ze tak jak napisales na Forum CTM teraz - napiszesz i w momencie kiedy wszystko sie wyjasni.
Co do samej sytuacji to mysle, ze w CTMie duzo sie ostatnio dzieje....czy dobrego - moglbym polemizowac.... fakt faktem, iz zaufales osobie, ktora - tak jak wszyscy, przystopila do klubu w BARDZO PROSTY SPOSOB. Dlatego nie wymagaj od CTM aby "firmowal" wszystkich klubowiczow. Kto z klubowiczow reprezentantow polecil ci ten kontakt????
Cos z tym fantem musimy zrobic - napisz mi dokladnie o sprawie na emila. Zobaczymy ile jest warta idea CTM teraz.....
Balt - jezeli to czytasz - skontaktuj sie ze mna - najlepiej telefonicznie!
Rozumiem Twoja sytuacje i podzielam gniew, ale musisz sobie zdac sprawe, iz CTM sam w sobie nie jest temu winien i pisanie, ze to dla CTMu to robiles i CTM cie oszukal.... to troche zadaleko posuniete wnioski. Wiesz, ludzie sa ludzmi i zawsze sie znajdzie ktos kto okaze sie tym zlym. Licze, ze Balt ma naprawde powazne usprawiedliwienie calej sytuacji i ze tak jak napisales na Forum CTM teraz - napiszesz i w momencie kiedy wszystko sie wyjasni.
Co do samej sytuacji to mysle, ze w CTMie duzo sie ostatnio dzieje....czy dobrego - moglbym polemizowac.... fakt faktem, iz zaufales osobie, ktora - tak jak wszyscy, przystopila do klubu w BARDZO PROSTY SPOSOB. Dlatego nie wymagaj od CTM aby "firmowal" wszystkich klubowiczow. Kto z klubowiczow reprezentantow polecil ci ten kontakt????
Cos z tym fantem musimy zrobic - napisz mi dokladnie o sprawie na emila. Zobaczymy ile jest warta idea CTM teraz.....
Balt - jezeli to czytasz - skontaktuj sie ze mna - najlepiej telefonicznie!
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
hmmm... Moze zle mnie zrozumiales. Ja nie winie ctmu i go nie oskarzam i sam nie powoluje sie na klub, i innych... Ale slowo ctmu zostalo mi dane... Jako ze jestem w tym klubie staram sie jakos istniec i jedyne co moge zrobic to np sprzedawac zawieszenie za 300 a nie za 500 co tez moglbym robic! Nie mam z tego tytulu zadnej prowizji dla siebie... A pisze o tym poniewaz wylozylem te pieniadze... Moze nie jest to kwota dla niektorych jaks niewiadomo jaka, ale ja mam sytuacje jaka mam (nie pracuje) i te pieniadze mialbym np na zlot! Sorki jezeli kogos urazilem piszac o ctmie, ale mowie jak jest i co bylo mi mowione...

-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Przykro jest czytać takie rzeczy. Współczuje ci Juhol bo każdego chyba deprymują takie sytuacje, że się komuś zaufało a ta osoba sobie leci. Miejmy jednak nadzieję, że sprawa się wyjaśni i będzie wszystko ok.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
no chłopaki (do osób/osoby króte się ociągają) jak jest krucho z kasą to do udzielania kredytów są inne instytucje. trzeba być fer wobec kolegów mino, że nie znacie się osobiście. wg. mnie bardzo uczciwym podejściem jest zapłacić za coś co kupujemu OD RAZU.
jestem zdegustowany
gdybym wiedział, że wisze komuś kase to niemógłbym chyba spać ..
Przypomniało mi się przysłowie, które usłyszałem w pociągu jadąc kiedyś na wakacje: "jak się nie ma miedzi , to się w domu siedzi"
jestem zdegustowany
Przypomniało mi się przysłowie, które usłyszałem w pociągu jadąc kiedyś na wakacje: "jak się nie ma miedzi , to się w domu siedzi"
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
to ja tez poprosze namiar jakis na balta i przypomnienie male..arts pisze:doloze wszelkich staran zeby wyjasnic ta sytuacje
nie to, zebym chcial tu komus pojechac, ale w efekcie michalm ma teraz moj stabilizator w swojej corsie
scotty: naucz sie jednego - NIGDY nie wysylaj niczego bez druczku przelewowego.. niezaleznie od tego, czy to twoj dobry przyjaciel czy tylko klient i daleki znajomy z internetu..

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Bez przesady ... znaczy to tyle, że nie masz przyjaciół ale takich nieprawdziwych!markos pisze:scotty: naucz sie jednego - NIGDY nie wysylaj niczego bez druczku przelewowego.. niezaleznie od tego, czy to twoj dobry przyjaciel czy tylko klient i daleki znajomy z internetu..
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
Juhol zmartwiles mnie...ja tu z zapalem na zawieszke czekam a tu pupa...przykro mi jest...ale moze sie jakos dogadamy???ja zawsze daje kase za towar!skontaktuj sie ze mna co z ta zwiecha!
pozdrawiam
pozdrawiam
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Raz to popelnic to blad - drugi raz to glupota, wiec zastanowcie sie (Juhol, Scotty) jak uleczyc sytuacje! Moze przed takimi "zakupami" bedziemy sie wspolnie komunikowac - polecac. Cos na role zyrantow. Jezeli komus cos chcesz sprzedac i robisz to dlatego, ze jest w klubie to moze zapytaj wczesniej klubowiczow z dluzszym stazem?
Np. ja daje sobie reke uciac za np. Sirako, Wowa, Maroga... czy jeszcze kilku innych (nie obrazic sie jezeli teraz nie wymienilem
). W ten sposob jak sie cos wykaszani to mysle, ze (jak tylko bede w stanie) zalozyc za nich i wiem, ze oni zrobiliby to samo. W ten sposob nie bedzie problemow. Chyba, ze nie bedziemy sobie ufac - ale zycie bez zaufania skonczy sie tym, ze nic nie zrobimy i od razu mozemy sie pozegnac... 
Np. ja daje sobie reke uciac za np. Sirako, Wowa, Maroga... czy jeszcze kilku innych (nie obrazic sie jezeli teraz nie wymienilem
-
Feliks
- Nowy
hmmm czy placenie za przesylke przy odbiorze nie rozwiazywalo by takich problemow.Przynajmniej ja zawsze tak robie kupujac cos bo dzieki temu sprzedajacy ma pewnosc ze go nie zrobie w ch.... a ja mam pewnosc ze dostane to na co czekam bez kasy nie potrzebnie wrzuconej w bloto
mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni
troche optymizmu w tym ponurym kraju
pozdrawiam Felix
mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni
troche optymizmu w tym ponurym kraju
pozdrawiam Felix
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
Nie wiem co mam myslec o calej tej sprawie bo juz stalem sie sponsorem kilku ciekawych rzeczy, ale nie w ctm. Moze juz w najblizszym czasie spotkamy sie wszyscy razem i wyprostujemy ta sprawe przy piwku?
Przeciez powinnusmy sobie pomagac od tego jest klub, a nie wykorzystywac naiwnosc klubowiczow, bo w takiej sytuacji to klimat na forum i spotkaniach stanie sie bardzo niezdrowy.
Pozdrawiam
Scotty
Przeciez powinnusmy sobie pomagac od tego jest klub, a nie wykorzystywac naiwnosc klubowiczow, bo w takiej sytuacji to klimat na forum i spotkaniach stanie sie bardzo niezdrowy.
Pozdrawiam
Scotty

-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Widzisz JUHOL- u mnie ta kasa na tą zawieche od Ciebie odmaja gnije w portwelu. Tak mi na niej zależało że osobiście bym się do Torunia po nią pofatygował, a tak Ty nie masz kasy a ja zawiechy i tak czekamy...... do wiosny....
Jak się zdecydujesz tranzakcje GOTÓWKOWĄ ze mną to pisz, bo ja nadal jestem chętny! i CZEKAM
Jak się zdecydujesz tranzakcje GOTÓWKOWĄ ze mną to pisz, bo ja nadal jestem chętny! i CZEKAM

- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
oki wiec jestem wiec sprawa wyglada tak nie bylo mnie przez miesiac w domu . kasa poszla tak jak sie umawialismy lecz (moja wina ) popierdzielilem adres i kaska wrucila do mnie spowrotem ale mnie juz nie bylo niestety . dzisiaj pisalem pw do juhola jutro kaska leci na dobry adres jeszcze raz wielkie sorki glupio wyszlo