BTW: Kolega boxer już coś wspominał o tym wielkim dylemacie "co wybrać corsa vs. yaris"
Cześć jestem nowa
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No wiec i ja sie dolaczam i witam sie serdecznie 
Zycze tyyyyyyylu lat radosci z malenstwa, a skoro juz tutaj zagladnelas droga Jolu to juz i tak jestes spalona i tuning cie juz dopadl chociaz o tym nawet nie wiesz....narazie zacznie sie od stylizacji, ale juz niedluo, juz niedlugo.... czego ci oczywiscie zycze i pomoca sluzyc bedziemy
Zycze tyyyyyyylu lat radosci z malenstwa, a skoro juz tutaj zagladnelas droga Jolu to juz i tak jestes spalona i tuning cie juz dopadl chociaz o tym nawet nie wiesz....narazie zacznie sie od stylizacji, ale juz niedluo, juz niedlugo.... czego ci oczywiscie zycze i pomoca sluzyc bedziemy
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: Cześć jestem nowa
Jola pisze:Cześć jestem nowa na forum. Mieszkam w Krakowie jutro odbieram nową Corsiawe z saloonu. Wybór padł na Corse C 1.2 16V szary metalik. Do tej pory jeździłam kaszlakiem i bardzo się boję takiej przesiadki . Do wyboru miałam Yarisa i Corsę. Za Corsą przemawia klima i mnóstwo bajerów w zasadzie full wypas- pakiet Njoy. Oczywiście nie mam zamiaru tuningować samochodu ale licze na waszą pomoc w razie draki. Temat wyboru auta był poruszany na forum CTM przez mojego przyjaciela boxera z VU. Między innymi wy przyczyniliście sie do tego wyboru-DZIĘX Pozdrawiam serdecznie Jola
Witam serrrdecznie
-
boxer
- Nowy
- Kontakt:
Na-pięcie rośnie!!! Dzisiaj o 16.40 jedziemy z Jolą do Euromarketu odebrać Corsiane-ale czad. Ja sprzedałem Vectre i sam zaatakuję Corse B z poczatku produkcji najchętniej 1.2 or 1.4 8V -tylko w gazie ale najwczesniej na wiosnę bo jekiś ożenek sie kroi no i nie wiadomo co te barany na górze wymyślą a do tego wniebowstąpienie do UE . czy założenie alarmu poza salonem grozi zerwaniem gwarancji???
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
tu myśle że Rav lub Coogar Ci pomogą, przecież pracują w asoboxer pisze:Na-pięcie rośnie!!! Dzisiaj o 16.40 jedziemy z Jolą do Euromarketu odebrać Corsiane-ale czad. Ja sprzedałem Vectre i sam zaatakuję Corse B z poczatku produkcji najchętniej 1.2 or 1.4 8V -tylko w gazie ale najwczesniej na wiosnę bo jekiś ożenek sie kroi no i nie wiadomo co te barany na górze wymyślą a do tego wniebowstąpienie do UE . czy założenie alarmu poza salonem grozi zerwaniem gwarancji???
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Moim zdaniem TAK- to grozi zerwaniem gwarancjiboxer pisze:Na-pięcie rośnie!!! Dzisiaj o 16.40 jedziemy z Jolą do Euromarketu odebrać Corsiane-ale czad. Ja sprzedałem Vectre i sam zaatakuję Corse B z poczatku produkcji najchętniej 1.2 or 1.4 8V -tylko w gazie ale najwczesniej na wiosnę bo jekiś ożenek sie kroi no i nie wiadomo co te barany na górze wymyślą a do tego wniebowstąpienie do UE . czy założenie alarmu poza salonem grozi zerwaniem gwarancji???
np. Montaż radia w aucie...
-
boxer
- Nowy
- Kontakt:
No fakt obrazek podpiep.. ale gosciu tutaj raczej nie zaglada. BTW Corsiana pierwsza klasa. Wczoraj zadzwoniłem do Joli o 22.00 to dopiero weszła do domu po "jedzie próbnej". Prawdopodobnie Jola nie ma czsu teraz odpisać - bo sami wieciehayabusa 5 pisze:Juz ten obrazek gdzieś u kogoś w podpisie widziałemIzunia pisze:Wielkie witka:DD Zrób Corsunie na rózowa-mangową furę Suki z 2f2f
ps. boxer masz prawie tak fajny gif animowany w podpisie jak ten
![]()
![]()
![]()
(ale ładne...)
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz

-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
No fakt obrazek podpiep.. ale gosciu tutaj raczej nie zaglada. BTW Corsiana pierwsza klasa. Wczoraj zadzwoniłem do Joli o 22.00 to dopiero weszła do domu po "jedzie próbnej". Prawdopodobnie Jola nie ma czsu teraz odpisać - bo sami wiecie[/quote]boxer pisze: Juz ten obrazek gdzieś u kogoś w podpisie widziałem(ale ładne...)
hehehe:) Nie podp. po przeciez avatary sobie kraza i nie widzialam by ktos sobie roscil prawa;) Nie jest fajnie miec czyjegos avatara (to jak z ztatuazem), ale takie noname (bez imienia) i wyrazajace cos ogolngo itp to sobie kraza. Ten gif znalazlam na streetracing.pl forum u kolesia
A on za to wzial sobie od http://fotka.pl/forum/avatars/ziober.gif
ps. a swoj robiles? Bo fajnie zrobiony
CTM #102 błąd_yna