CO WAS NAJBARDZIEJ DENERWUJE W CORSIE (A , B , C)

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

ja mam 3 drzwiową i nie peka mi lakier na słupkach, nie narzekam za bardzo na przyspieszenie, choc naturalnie mile widziane byłoby bardziej dynamiczne, nie narzekam na plastiki przy fotelu, może dlatego że mam tylko jeden bo drugi gdzieś wsiąkło, ale wkurza mnie trzeszczenie fotela kierowcy, spalanie i zawiecha z którą nie moge dojśc do łądu i składu...poza tym gites :)
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
Klekot
Świeżak
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: Klekot »

A u mnie zawsze problem z redukcją na dwójke (Corsa A) i rdza Wrrrrr.
Ale ogólnie spoko.
Kręci się.
Zaibel
Nowy
Kontakt:

Post autor: Zaibel »

1.6 .... :grin:
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

gurdziol jedzisz na orginalnym programie czy z wirusem juz ? bo cos kolo 100ps to juz troche lata :grin:
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

Co do mnie to czeste problemy z przekladnia kierownicza i luzami na niej.. Ale jak to Pan z serwisu powiedzial to na pewno przez gumy 195/50 bo opel zaleca 185/55 - caly centymetr wezsze :-D .. Nie wazne bylo juz tlumaczenie, ze jak jezdzilem na firmowych 155/80 to dzialo sie to samo.. Pozdrowienia dla serwisu opel auto-praga :bardzozly: !!!
Pozdro! :D
boxer
Nowy
Kontakt:

Post autor: boxer »

Jak tak was czytam to mi ciary po plerach chodzą ba po nowym roku planowałem atak na Corse B 5d 1.2 or 1.4 a tu widze ze same kłopoty, ze spalaniem nie najlepiej nao i te słupki - oso chosi???
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
Obrazek
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

ja mam Corse A i tez peka. Widac fabrczne wyposazenie opla:-)he no i redukcja na 2 masakra(nieraz 4 wejdzie:-))
corsa A & Audi S3
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

mi pospawali obecnie slupki moze bedzie spokoj, ale twarda zawiecha pewnie tez pomaga w pekaniu, mowa o corsie b w moim przypadku
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

ja tam mam moja mala juz ponad dwa lata i jestem bardzo zadowolony ale nie powiem bo i szyba mi stuka od czasu do czasu i slupek tez pekniety widzialem :-?
tylko najbardziej mnie denerwuje to ze jak pomykam po miescie to temperatura cieczy chlodzacej jest zawsze 100 stopni i obniza sie tylko jak jade bez postojow
i wlasnie to najbardzie mi cisnienie podnosi !!!!!!!!!!!!! :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :-D :-D :-D :-D
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
boxer
Nowy
Kontakt:

Post autor: boxer »

osman14 pisze:ja tam mam moja mala juz ponad dwa lata i jestem bardzo zadowolony ale nie powiem bo i szyba mi stuka od czasu do czasu i slupek tez pekniety widzialem :-?
tylko najbardziej mnie denerwuje to ze jak pomykam po miescie to temperatura cieczy chlodzacej jest zawsze 100 stopni i obniza sie tylko jak jade bez postojow
i wlasnie to najbardzie mi cisnienie podnosi !!!!!!!!!!!!! :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :-D :-D :-D :-D
a zdjołeś tekture z za grilla po zimie?? :grin: :grin: :grin: BTW może termostacik coś nie hako??
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

osman14 pisze:ja tam mam moja mala juz ponad dwa lata i jestem bardzo zadowolony ale nie powiem bo i szyba mi stuka od czasu do czasu i slupek tez pekniety widzialem :-?
Termostat, pompa wodna i czujnik temperatury - posprawdzajn koniecznie, bo ja mialem z tym problem
boxer pisze:Jak tak was czytam to mi ciary po plerach chodzą ba po nowym roku planowałem atak na Corse B 5d 1.2 or 1.4 a tu widze ze same kłopoty, ze spalaniem nie najlepiej...
Nie bój nic, w 5d słupki nie pękają :)

Tylko ostatnio mi zaczął piszczeć fotel jak Wam

Pozdrawiam
MadMac
Nowy
Kontakt:

Post autor: MadMac »

Moja corsi A nie "peka" ale to co mnie najbardziej wkurza to rdza wychodzaca w spodzie drzwi i w tylnych nadkolach niestety :( z tymi nadkolami ot u Opla chyba standard
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”