cos w okolicach Wawy..
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Przecież jest już ustalone że w każdą srode więc nie wiem po co pytania. Niech tak już zostanie i proszę nic nie zmieniać bo to nie ma sensu. Jak komuś akurat w tym tygodniu nie pasuje to na pewno w następnym albo jeszcze później będzie mógł ... nie kręćmy już i nie wprowadzajmy zamieszania.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
widzialem dzis moja (byla ) corse widze ze dbasz o nia czysciutka i wogule ps . jak ci sie moja nowa furka podobala ? heheheheheeeeeeemichalm pisze:ej ej ej...nie no ja bede w tym tygodniu ...wiec szybciutko kto jutro bedzie ???? zgubek rozumiem ze TY oczywiscie bedziesz...fabryk a ty ???? markos ??? reszta ....????????
KAMAN
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ja pewnie wpadne, bo daleko nie mam, ale pewnie dlugo nie zabawie, bo znowu ta bedzie w szoku ze dlugo ...co ja sie mam.michalm pisze:ej ej ej...nie no ja bede w tym tygodniu ...wiec szybciutko kto jutro bedzie ???? zgubek rozumiem ze TY oczywiscie bedziesz...fabryk a ty ???? markos ??? reszta ....????????
KAMAN
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
a tak poza tematem gomo mala prosba zbierz mysli w kupe i napisz je w jednym poscie a nie pisz w 15 chyba ze ty tym razem chcesz wlasne posty wyprzedzic heheheeee szczeze to ja nie nadazam czytac twoich postow tluczesz posty z predkoscia jak babol na poczcie stawia pieczatki heheheeeqomo pisze:ja nie jade bede w modlinie pewnie razem z piratem...
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
_balt_ pisze:a tak poza tematem gomo mala prosba zbierz mysli w kupe i napisz je w jednym poscie a nie pisz w 15 chyba ze ty tym razem chcesz wlasne posty wyprzedzic heheheeee szczeze to ja nie nadazam czytac twoich postow tluczesz posty z predkoscia jak babol na poczcie stawia pieczatki heheheeeqomo pisze:ja nie jade bede w modlinie pewnie razem z piratem...
staram sie byc aktywnym...
corsa A & Audi S3