Grzyb na podsufitce
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Grzyb na podsufitce
Czy ktos ma jakis dobry patent na grzyba na podsufitce. W wakacje zakładałem nową i widocznie materaił nie był zaimpregnowany i pojawił się taki meszek z tyły przy klapie. Trzeba to umyc i jakims "szuwaksem" potraktować. Czy ktoś może wie czy i gdzie to kupić?
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Swój
- Kontakt:
Kufa to mnoze byc tak jak do mieszkania wstawisz sobie okna plastiki i najpierw ci zajebiscie paruja a potem gdzie niegdzie na suficie grzyb sie poojawia bo okna zaszczelne i wentylacja slaba. Problem parujacych szyb jest znany w corsach teraz pytanie czy nie mozna tego jakos z grzybem polaczyc????? mysle ze powinienas umyc podsufitke i to czyms bakteriobojczym etc i zajebiscie wygrzac wnetrze samochodu bo moze wilgoc sie az nadto zbiera
..::CTM#117::..
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Co do okien w domu to jezeli masz zaparowane szyby i zla wentylacje w chacie to na pewno nie wina okien plastikowych,tylko trzeba czesciej otwierac okno lub uzywac tzw mikrowentylacji w oknach.Budzio pisze:Kufa to mnoze byc tak jak do mieszkania wstawisz sobie okna plastiki i najpierw ci zajebiscie paruja a potem gdzie niegdzie na suficie grzyb sie poojawia bo okna zaszczelne i wentylacja slaba. Problem parujacych szyb jest znany w corsach teraz pytanie czy nie mozna tego jakos z grzybem polaczyc????? mysle ze powinienas umyc podsufitke i to czyms bakteriobojczym etc i zajebiscie wygrzac wnetrze samochodu bo moze wilgoc sie az nadto zbiera
Co do Sieraka to szczerze to nie dobrze brzmi ze masz grzyba w podsufitce,bo ciezko jest sie pozbyc tego cholerstwa,nawet srodkami grzybobojczymi.Porponowalbym wymienic podsufitke,albo wyprac i dokladnie wysuszyc sufit w furze i sprawdzic czy przypadkiem nie dostaje sie woda
BTW Budzio tylko bez urazy za komentarz

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Mały nie fikaj bo dostaniesz (grzyba)UcHO pisze:no i grzyb jeszcze gdzieś...Szwagier pisze:Spoko Budziuja nic do nikogo nie mam,a porownanie w sumie dobre,ale nie do konca.
Szczerze grzyb to nie mila sprawa,czy to na scianie czy w samochodzie.
Peace![]()
![]()

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
A po co ją wywaliłeś ... tylko mi nie mów, że po to żeby być lżejszymREN pisze:ja bym wywalil podsufitke pol roku jezdze bez i wcale mi jej nie brakuje

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi