tablice rejestracyjne (klubowe)

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: endo »

pogadaj z Sierakiem, moze jeszcze jakies ma, ale cos mi sie wydaje, ze ciezko bedzie..
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

Hahahahah, ale się wrobiłam:) Czytam posta o tablicach, a tam że REN chce tablice (o_co_chosi, bo in juz ma takie REN:) A to post z sawien dawna juz

Aha, te tablice (tak BTW) to plastikowy szajs z naklejanymi literkami.
W sumie polecam kazdemu, by sam sobie takie zrobił, wyjdzie taniej i wiecej zabawy ...:] a na kazda wystarczy zamiasty plki nakleic znaczek CTMu
No ja wiem, ze to 40zł, ale ja robiłam na oryginalnych odblaskowych blachach (only bez PLki) za 40 za sztuke i wygladaja pieknie:]
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Izunia pisze:Hahahahah, ale się wrobiłam:) Czytam posta o tablicach, a tam że REN chce tablice (o_co_chosi, bo in juz ma takie REN:) A to post z sawien dawna juz

Aha, te tablice (tak BTW) to plastikowy szajs z naklejanymi literkami.
W sumie polecam kazdemu, by sam sobie takie zrobił, wyjdzie taniej i wiecej zabawy ...:] a na kazda wystarczy zamiasty plki nakleic znaczek CTMu
No ja wiem, ze to 40zł, ale ja robiłam na oryginalnych odblaskowych blachach (only bez PLki) za 40 za sztuke i wygladaja pieknie:]
btw: a kiedy Ty Izunia będziesz zamawiać taką tabliczkę dla siebie?? Jak tam Twoje prawko??

pozdrawiam

P.S. Przy okazji, to jak temat ruszy, to ja bym się zapisał na tą dodatkową naklejkę CTM, to sobie dokleję :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”