A to moja zabawka, w prawdzie nie corsa ale opel.
Rocznik 2000 Astra V8 coupe DTM.

Mówisz o takim?Pepek pisze:Fajna sprawa![]()
![]()
. Apropo zabawek- sami zobaczcie- http://www.microsizers.com/speedshop-parts.html
(zawsze marzyłem o Nissanie Skyline GTR![]()
![]()
)

Fajnie że nie jestem sam. (jak to się mówi z tego się nie wyrastapirat pisze:Ale fajne !!!
Ja zbeiram modele ciężarówek
Ma ktoś podobne hobby (poza Jędrusiem, o którym słyszałem)?
pozdrawiam

pirat pisze:Ale fajne !!! Ile takie cudo kosztuje?
Ja zbiram modele ciężarówek ale nie sterowane radiem. Miałem kupić ostatnio sobie pierwszy sklejany model, ale jakoś mi czasu zbrakło![]()
pozdrawiam
A skąd słyszałeś ??pirat pisze: Ja zbiram modele ciężarówek ale nie sterowane radiem. Miałem kupić ostatnio sobie pierwszy sklejany model, ale jakoś mi czasu zbrakło![]()
Dokładnie jak mówisz, z tego się nie wyrasta. niby dorosły, ale jak obaczę modele, to jak dzieciak normalnie. Teraz w wakacje zatrzymaliśmy się na jakiejś stacji benz. we Francji, na której sprzedawalio modele ciężarówek. ponad pol godziny stalem przy gablocie. Cale szczescie, ze nie mialem pieniedzykristo pisze: Fajnie że nie jestem sam. (jak to się mówi z tego się nie wyrasta)
Mam sporą kolekje (około 80) w różnej skali ale najwięcej takich:
Niestety brakuje mi CORSY![]()
![]()
![]()

dziekikristo pisze: Tu coś dla Ciebie Pirat
Kiedys na spocie ktos zdradzil, ze masz taka pasjeJedrus pisze:A skąd słyszałeś ??pirat pisze: Ja zbiram modele ciężarówek ale nie sterowane radiem. Miałem kupić ostatnio sobie pierwszy sklejany model, ale jakoś mi czasu zbrakło![]()
Ma ktoś podobne hobby (poza Jędrusiem, o którym słyszałem)?![]()
ma racje ma, jakos sie znudzil juzPepek pisze:Pewnie masz racje.kristo pisze:
Pooh też ma taki, tylko one się szybko nudzą
wiemy wiemy... z ta mysla szukalem wlasnie modelikapirat pisze: btw: a wiecie, ze istnieje cos takiego jak tuning modeli?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19957983Thaurin pisze: a tak serio to marzy mi sie Corsiawa w mniejszej skali... kiedys na forum byla stronka na ktorej mozna sobie bylo sprowadzic z niemiec [za niemala kwote] ... ciekaw jestem gdzie w polsce szukac takich cacek...