Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dwa lata temu zaliczyłem dziure we wrocku i dwa koła od prawej strony poszły. Stalówki mają to do siebie że można je naprostować, ale jeśli używana felga kosztuje od 25zł to czy warto?
PS. naprawa we wrocku ~20zł a u mnie na zakuprzu 12 i to ta znacznie bardziej pokrzywiona ta na fotce to lekko pokrzywione
Ostatnio zmieniony 10 sty 2004, o 15:59 przez AdamXXL, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokojnie, da sie to naprawic
Mialem takie zonki pare razy na stalowkach i zawsze naprawialem a raz zrobilem tak aluska, ale troszke mocniej (sprzedalem a koles ktory kupil naprawil i nadal jezdzi )
heh... ja tez mam identyczna.. moze nieco mocniej wykrzywiona... po bliskim spotkaniu z dziura w listopadzie...
obie opony z prawej strony szlag oczywiscie trafil plus do roboty zbieznosc [a przy okazji jeszcze hamulce ale to juz osobno... nie przez dziure ]
ja swoja mam gdzies w piwnicy, ale nie naprawilem jej - wolalem kupic nowa
ja wlasnie godzine temu skonczylem korygowac luz na tylnich lozyskach plus wyklepalem felgi
mysle ze najlepiej wziac 2 mlotki i waski koniec jednego wsadzic za wygiecie na rancie felgi i drugim stanowczym ruchem ladowac w ten pierwszy
efekt murowany
oczywiscie nalezy pozniej wywazyc takiego cudaka... hehe:)