Combolocik w TVN Turbo, magazyn tuning - niedziela 10.30

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
REN
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: REN »

UcHO pisze:ale strasznie mnie interesuje ile teraz Combo pali. Pisałeś ze brakowało Ci paliwa, co wymusiło montaż drugiej pompy, więc ile teraz ten ścigacz pali...?? Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze modyfikacje
w tej chwili przy bardzo dynamicznej jezdzie po miescie w okolicach 14-15 litrow
c20mboT
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

demolish pisze:Jedno pytanie REN : Jak trafiłeś do TVN Turbo? Czy to oni Cię znaleźli czy sam się o to postarałes?
wszystko zalatwila Iza :-D potajemnie zdobyla kontakt i przekonala, ze combolot to dobry material, a wszystko to po to, zeby zrobic mi niespodzianke na urodziny, moja Izunia to kochana kobieta!
c20mboT
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

REN pisze:
UcHO pisze:ale strasznie mnie interesuje ile teraz Combo pali. Pisałeś ze brakowało Ci paliwa, co wymusiło montaż drugiej pompy, więc ile teraz ten ścigacz pali...?? Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze modyfikacje
w tej chwili przy bardzo dynamicznej jezdzie po miescie w okolicach 14-15 litrow
To niedośc że silnik cudeńko to jeszcze spalanie świetne, ja u siebie jak chcę zdeczka szybciej pojeździć, to jak wciskam w tego muła gaz w podłogę to mi tyle pali, ale jakie efekty u Ciebie a jakie u mnie :(
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

dzis w nocy filmik zniknie z serwerka ale jest mirror wiec nie widze problemu....
corsa A & Audi S3
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”