NEW........

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
arts
Forum Master
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: arts »

dzieki Marog za pochwale, wrzuce jakies foty Tobie na maila, cos tam mam na dysku ... wkrotce zmiany w corsiawce..... czekam z niecierpliwoscia do wiosny :grin:
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

arts pisze:dzieki Marog za pochwale, wrzuce jakies foty Tobie na maila, cos tam mam na dysku ... wkrotce zmiany w corsiawce..... czekam z niecierpliwoscia do wiosny :grin:
to ja też poproszę :)
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

arts pisze: wkrotce zmiany w corsiawce..... czekam z niecierpliwoscia do wiosny :grin:
swiete slowa ja tysz tylko wiosenki oczekuje :oko: :oko: :oko:
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

UcHO pisze:Bo widzisz satan, ściaga mi ją bardzo długo i nie może ściagnąć, a myślę że połączenie neostrada-neostrada powinno być dobrze...
a sciagales filmik z renem z tvn turbo odemnie?? jak szlo?? bo ten filmik tez na serwerze neostrady lezy...
corsa A & Audi S3
Obrazek
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

qomo pisze:
UcHO pisze:Bo widzisz satan, ściaga mi ją bardzo długo i nie może ściagnąć, a myślę że połączenie neostrada-neostrada powinno być dobrze...
a sciagales filmik z renem z tvn turbo odemnie?? jak szlo?? bo ten filmik tez na serwerze neostrady lezy...
Ściągałem i szło tak mniej wiecej koło 40 kb/s ale od pooha była szybciej, więc nie wiem o co chodzi...
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

UcHO pisze:
qomo pisze:
Ściągałem i szło tak mniej wiecej koło 40 kb/s ale od pooha była szybciej, więc nie wiem o co chodzi...
teraz to ja tez nie wiem...kiedys tez mialem problemy z otwieraniem stron na serwerah neostrady ale nie dawno wszystko wrocilo do normy...a jaki masz poczatek IP?? 83?? bo jesli tak ot moe byc powod
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

qomo pisze:
UcHO pisze:
qomo pisze: a sciagales filmik z renem z tvn turbo odemnie?? jak szlo?? bo ten filmik tez na serwerze neostrady lezy...
teraz to ja tez nie wiem...kiedys tez mialem problemy z otwieraniem stron na serwerah neostrady ale nie dawno wszystko wrocilo do normy...a jaki masz poczatek IP?? 83?? bo jesli tak ot moe byc powod
ja mam zawsze 80.*** i jest oki. Moze to wlasnie o te porty w TP SA chodzi

pozdrawiam
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

wlasnie nad tym sie zastanwiam...bo Ci ktorzy maja poczatek 83 mieli sporo problemow - na szczescie da sie je rozwiacac;))))
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Post autor: satan »

Ja już na to nic nie poradze :-(