środkowy tłumik - co w zamian do corsy?
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
no wiec tak.bylem wczoraj na wycieczce zrobilem okolo 200km.moja corsa jjezdzi gł. po miescie,max. jedno razowo pokonuje 5-7km.wiec silnik nawet sie nie zagrzeje odpowiednio.w drodze powrotnej do domciu ,albo ze zmeczenia calym dniem albo rzeczywiscie tak bylo zauwazylem ze wydech jest ciut glosniejszy(czyli słyszalem go w czasie jazdy co raczej sie nie zdaza).pod blokiem troche przegazowalem go i nawet postrzelal troche w rure co jest dowodem na to ze srodkowy tlumik jest przelotowy
Pozdro
P.S. Moze jakos za duzo ten poscik nie wniosł juz,ale mysle ze corsa sie troszke 'odmulila' tym bardziej ze zabralem ja na tor kartingowy zeby mogla sie wykazac dziecina
(duzo frajdy mialem )

Pozdro
P.S. Moze jakos za duzo ten poscik nie wniosł juz,ale mysle ze corsa sie troszke 'odmulila' tym bardziej ze zabralem ja na tor kartingowy zeby mogla sie wykazac dziecina

-
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
hehe czyli zadowolony tzn srodek siedzi Elteca tak jak wspominales??Porszak pisze:no wiec tak.bylem wczoraj na wycieczce zrobilem okolo 200km.moja corsa jjezdzi gł. po miescie,max. jedno razowo pokonuje 5-7km.wiec silnik nawet sie nie zagrzeje odpowiednio.w drodze powrotnej do domciu ,albo ze zmeczenia calym dniem albo rzeczywiscie tak bylo zauwazylem ze wydech jest ciut glosniejszy(czyli słyszalem go w czasie jazdy co raczej sie nie zdaza).pod blokiem troche przegazowalem go i nawet postrzelal troche w rure co jest dowodem na to ze srodkowy tlumik jest przelotowy
Pozdro
P.S. Moze jakos za duzo ten poscik nie wniosł juz,ale mysle ze corsa sie troszke 'odmulila' tym bardziej ze zabralem ja na tor kartingowy zeby mogla sie wykazac dziecina![]()
![]()
(duzo frajdy mialem )
![]()
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
cholerka
gadalem dzis z policjantem z drogowki
powiedzial ze nie wazne jaki tlumik se wsadzisz i co masz z wydechem robione wazne ze jak nie jest seryjny uklad wylotowy to musi sie miec papierek z chomologacja na to
wiec moral prosty zrobi sie ta co sie chce i kupi sie jakas homologacje od znajomego
gadalem dzis z policjantem z drogowki
powiedzial ze nie wazne jaki tlumik se wsadzisz i co masz z wydechem robione wazne ze jak nie jest seryjny uklad wylotowy to musi sie miec papierek z chomologacja na to
wiec moral prosty zrobi sie ta co sie chce i kupi sie jakas homologacje od znajomego
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
pierwszy raz cos takiego slysze i troche to bez sensu bo jak wsadzisz wydech nie majacy atestu czy homologacji ,a i tak spelniajacy normy halasu i zawartosci spalin ,to co zabiora Ci dowod?z nimi to jest tak ,ze interpretuja przepisy jak im wygodniej w konkretnej sytuacji.takie moje zdanie,tyle ze z drugiej strony pewnie nikt nie przyczepi sie do wydechu ,ktory nie daje do tego powodow nawet nie majac atestu.wiec majac 'tunowany' wydech wyrozniajacy sie 'niezwykla' glosnoscia zwrocimy uwage panow policmanow
Pozdro
P.S. mam nadzieje ze da sie zrozumiec to co napisialem
Pozdro
P.S. mam nadzieje ze da sie zrozumiec to co napisialem