ale wszystko juz na dobrej drodze do REAKTYWACJI

moze nalezaloby sie zastanowic powtornie nad naklejkami "Qomo inside.." itd.qomo pisze:o matko lae sie dzieje![]()
![]()
![]()
jak dalej tak pojdzie ot w modlinie nie poznakmy swoich wlasnych samochodow...zdradz jakies szczegoly - co z zderzakami i tak dlaje!!;)

żaden problem, jak w warsztacie mają odpowiednie "podkładki" na te łapy. Na gołym podnośniku chyba każde progi oberwią.UcHO pisze:A ja mam właśnie problem z takim podnośnikiem, bo na żadnym nie mogę podnieść swojego malenstwa, bo nie podchodzą łapy pod progi, są za niskoMichal jak na razie widzę identyczną gałeczke jak u mnie, tylko u mnie jest srebrna
Powodzenia, ja też już się nie mogę doczekac zmian w mojej małej...

Problem w tym Adaś że i bez tych podkładek łapy nie chcą mi podejść pod auto, podnieść by poszło, ale nie ma jak ich tam włożyć....AdamXXL pisze:żaden problem, jak w warsztacie mają odpowiednie "podkładki" na te łapy. Na gołym podnośniku chyba każde progi oberwią.UcHO pisze:A ja mam właśnie problem z takim podnośnikiem, bo na żadnym nie mogę podnieść swojego malenstwa, bo nie podchodzą łapy pod progi, są za niskoMichal jak na razie widzę identyczną gałeczke jak u mnie, tylko u mnie jest srebrna
Powodzenia, ja też już się nie mogę doczekac zmian w mojej małej...
wieżdżasz przednimi i tylnimi kołami na jakieś deski i po sprawie . nie widzę problemuUcHO pisze: Problem w tym Adaś że i bez tych podkładek łapy nie chcą mi podejść pod auto, podnieść by poszło, ale nie ma jak ich tam włożyć....
p.s.
jak ja zrobię fotkę to też pokażę mój nowy nabytek, tak jak inni