Niestety
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Poli
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Niestety
Przykro mi to informowac,ale nastapila chwila no i sprzedaje moja corsiawke, we wtorek o 9.00 oddaje ja nowemu wlascicielowi
kurcze to jest ktores z kolei moje auto,ale jeszcze zadnego niebylo mi zal sprzedawac tak jak corse
kurcze to jest ktores z kolei moje auto,ale jeszcze zadnego niebylo mi zal sprzedawac tak jak corse
śmigaczo-fruwacz
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
szkoda ale u kazdego nadejdzie taki moment i nie ma sie co dolowac
aby tylko poszla w dobre rece bo jak kiedys bede moje malenstwo sprzedawal to napewno nie oddal jej w rece jakiegos petaka ktory ponaklej ana nia jakies cudaczne naklejki i zalozy gaz!!!!!!

aby tylko poszla w dobre rece bo jak kiedys bede moje malenstwo sprzedawal to napewno nie oddal jej w rece jakiegos petaka ktory ponaklej ana nia jakies cudaczne naklejki i zalozy gaz!!!!!!
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
bakster
- Świeżak
- Kontakt:
Kristo ogołem jestem bardzo tolerancyjny... i w sumie nim powiem co mysle o corsie możesz mi powiedizeć czemu nazwałes moje auto gównem
Jeżeli nie jezdziłeś tym autem to prosze nie wypowiadaj sie na jego temat... Poli gratuluje wyboru... A ty wodzu nie narzekaj bo wiadomo ze C3 lepsze od Corsy 10000 % jest.. przynajmniej nie czuje sie jak w konserwie 
PowereD
By Mg
By Mg
-
AxiD
- Nowy
- Kontakt:
Baksiu masz teraz przerabane- chyba za kare za ten komentarz tankujesz mi corsine przez tydzien... Bedziesz mial spory wydatek miasto 12-14 l / 100km
... Chyba, ze przyznasz sie do pomylki w przyrownaniu corsy do c3 (przeciez te wszystkie c3 to sa graty straszne) 
C Silver GSi powered by MG Motorsport
-
Poli
- Nowy
- Kontakt:
Panowie nie jest zle, a nawet jest dobrze
po dlugich i burzliwych dyskusjach wyszlo cos takiego, ze corsa niezmienila wlasciciela, klient ktory mial ja ode mnie kupic za duzo kombinowal no i wyszlo, ze corsiawke sprzedalem ... wlasnym rodzicom ( maja ja sprezentowac siostrze na 18 ) puki co nadal stoi w moim garazu i nieposzla do jakiegos glupiego palanta tylko zostala w rodzinie
teraz mysle ze w CTMie bedzie sie udzielac moja siostra
pozdrawiam
po dlugich i burzliwych dyskusjach wyszlo cos takiego, ze corsa niezmienila wlasciciela, klient ktory mial ja ode mnie kupic za duzo kombinowal no i wyszlo, ze corsiawke sprzedalem ... wlasnym rodzicom ( maja ja sprezentowac siostrze na 18 ) puki co nadal stoi w moim garazu i nieposzla do jakiegos glupiego palanta tylko zostala w rodzinie
teraz mysle ze w CTMie bedzie sie udzielac moja siostra
pozdrawiam
śmigaczo-fruwacz