Kołpaki z Corsy C
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Kołpaki z Corsy C
Czy kołpaki z nowej corsy C podejdą do corsy B?
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 

- endo
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A dlaczego nie? Jesli maja taki sam rozmiar to nie widze problemu..
A swoja droga to kupujac takie kolpaki na gieldzie lub gdzie indziej (bo nie sadze, ze w salonie) to jest duza szansa, ze wlasnie kogos z nich pozbawiasz. Tak, tak, wiem, ze to sie tyczy miliona innych spraw, ale mnie ostatnio wlasnie takich pozbawiono i sie

A swoja droga to kupujac takie kolpaki na gieldzie lub gdzie indziej (bo nie sadze, ze w salonie) to jest duza szansa, ze wlasnie kogos z nich pozbawiasz. Tak, tak, wiem, ze to sie tyczy miliona innych spraw, ale mnie ostatnio wlasnie takich pozbawiono i sie

-
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
moje czarnuszki nie są jeszcze pordzewiałe ale tak troszke ubogo wyglądają STALUfelgi bez kołpaków a nie mam kasy na alufelgi... Wiem że kołpaki są drogie ale mam na oku komplet za grosze. W związku z tematem zadaje "pomocnicze" pytanie: czy kołpaki od C mają takie same zaczepy(te same felgi) co B?osman14 pisze:a nie lepiej jezdzic na czarnych felgach jesli nie sa pordzewiale (bo jesli rdza sie za nie wziela to fakt kolpak chyba nawet ja bym zalozyl![]()
![]()
)
![]()
![]()
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 

-
- Swój
- Kontakt:
UcHo - wlasnie o takich mowie. Albo o takich http://www.maxtuning.pl/?dzial=felgi&firm=promocje&f=1 z mala doplata.
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Moje 15 kosztowaly niewiele wiecej, nowki sztuki, ze sklepu itd..UcHO pisze:Kubelt gdzie Ty kupisz komplet alufelg za 1000 zł??? Chyba że to będą te felgi typu "po przejściach" lub tak jak na allegro "nigdy w życiu nie malowane, nie prostowane, nie pogięte" Tylko zawsze byłyszczą się jak psu jaja...