Ale duzo
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
PABLO
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ale duzo
Czesc ale duzo nowych klubowiczów, mało kogo znam teraz. Zaniedbałem klub i swoje posty w forum. Ech nie ma czasu nie ma dostępu do netu na codzień tak jak kiedyś. Musze się przyznać że zostawiłem swoją ślicznotkę corse w domu w OLSZTYNIE a teraz kulam się Sejczentem ech nic nie mówie bo mi wstyd. Tak się przywiązałem do Corsy że płakałem chyba 2 dni za nią. Ale nie stety nie stać nas na 2 samochody. Teraz brat nią jeździ. Z tego co wiem to troche się mści na nim. Cięzko mi bez niej ale tak musi być. Tyle serca w nią włożyłem.
Zobaczcie jak to jest Mieszkałem w Olsztynie i chyba 2 razy się spotkaliśmy w Wawie a teraz Mieszkam w Górze Kalwarii i ani razu się z wami nie widziałem. Tylko raz RENIKA i Izkę odwiedziłem. Ale robi się cieplej Mam nadzieję że się stykniemy gdzieś. Teraz może być nawet w tygodniu.
Pozdrawiam was wszystkich.
Flip dzięki za to co we mnie wszczepiłeś odnośnie CORSY.
DZIĘKI
Zobaczcie jak to jest Mieszkałem w Olsztynie i chyba 2 razy się spotkaliśmy w Wawie a teraz Mieszkam w Górze Kalwarii i ani razu się z wami nie widziałem. Tylko raz RENIKA i Izkę odwiedziłem. Ale robi się cieplej Mam nadzieję że się stykniemy gdzieś. Teraz może być nawet w tygodniu.
Pozdrawiam was wszystkich.
Flip dzięki za to co we mnie wszczepiłeś odnośnie CORSY.
DZIĘKI

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Wiedze Panie PABLO że chyba na sentymenty Cię wzieło. Flipper podobnie jak ty też nie ma czasu i dość żadko zagląda na forum a jak już to sporadycznie więc nie wiem czy przeczyta Twoje podziękowania. Pozdrówka dla Ciebie i trzymaj się tam i nie dawaj losowi.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
PABLO
- Swój
- Kontakt:
Sentymenty, a no jakoś tak wyszło.
Ale tyle lat z tą stroną jestem, co prawda jeszcze przed tym nim wstąpiłem do klubu. Jednak coś jest w niej że trzeba tu zajrzeć mimo to że nie jestem w temacie prawie od roku. Szkoda bardzo ubolewam nad tym ale nie ma co ukrywać nie stać mnie na łącze do domu. Musze kredyt za mieszkanie spłacać a to ważniejsze.
A Izunia semestr poszedł gładko i na luzie. ZALICZONY.
Ale tyle lat z tą stroną jestem, co prawda jeszcze przed tym nim wstąpiłem do klubu. Jednak coś jest w niej że trzeba tu zajrzeć mimo to że nie jestem w temacie prawie od roku. Szkoda bardzo ubolewam nad tym ale nie ma co ukrywać nie stać mnie na łącze do domu. Musze kredyt za mieszkanie spłacać a to ważniejsze.
A Izunia semestr poszedł gładko i na luzie. ZALICZONY.

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
no nie wiem czy sejka wybaczymy
...ale fajnie ze wpadles 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
PABLO
- Swój
- Kontakt:
Pewnie że się udzielałem, bo miałem net w pracy na codzień a teraz nie pracuje tam a i nie mieszkam tam.
Zobaczcie kto nie widział od czego zaczynałem z CORSĄ
http://www.bpsystem.pl/~dudala/corsa
mam nadzieje że link widać. Zobaczcie kto nie wiedział.
Zobaczcie kto nie widział od czego zaczynałem z CORSĄ
http://www.bpsystem.pl/~dudala/corsa
mam nadzieje że link widać. Zobaczcie kto nie wiedział.