Mam pytanie, mam Corse 1,4i 90 rok i chce zmienić deske rozdzielczą na taką z dodatkowymi wskaźnikami, ciśnienei oleju temp oleju obrotościomierz, i teraz jak sprawdzić czy to będzie u mnie chodzić czy mam podłaczenie w kostce np jak podłączyc w razie czego obrotościomierz do cewki z rezystorem i gdzie to się podpiąć.
Bardzo prosze o radę.
Wymiana zegarów
-
boxer
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja podpinałem obrotek od Fiata 125p w miejsce zegarka. Pociągnołem kabel nie bezpośrednio od cewki a od kostki która sie wtyka do zegarów
( chyba pin nr 7 zielony o ile sie nie myle). Wypina sie go z kostki zeby jakiegos gnoju nie narobić. Czy ty masz Corse po lifcie? jezeli chcesz zmienić same zegary na te od Gsi to chyba tam sie nic nie czaruje tylko wpina kostke i jazda. -nie jestem pewien
( chyba pin nr 7 zielony o ile sie nie myle). Wypina sie go z kostki zeby jakiegos gnoju nie narobić. Czy ty masz Corse po lifcie? jezeli chcesz zmienić same zegary na te od Gsi to chyba tam sie nic nie czaruje tylko wpina kostke i jazda. -nie jestem pewien
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz

-
boxer
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja chciałem podłączyć dodatkowe takie małe okrągłe zegary do ciśnienia oleju, napięcie ładowania i co tam jeszce BTW co jeszcze można podłączyć? Kumpel w skodzie rapid miał chyba ze 4 wskaźniki. Ktoś to miał w klubie chyba . Czy w kostce są odpowiednie piny - wie ktoś czy trzeba dłubać?
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz