Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tylko co jest dziwne:
listwa była klejona na taśme dwustronną (dość mocno) nad i pod tym jasnym ok.1 cm szerokości, a tam gdzie jest ten pasek była szczelina powietrzna.
J dziwne jest to że nie ma tego jasnego tam gdzie była taśma?
sciagalem ostatnio
i tez takie cos zostalo tyle ze ja ma zolty kolor wiec bylo widoczne, ponadto starsze autko, ale po jakis czasie to zanika do tego stopnia ze trzeba sie przyjrzec zeby to dostrzec
wiec nei przejmuj sie czesterq i wystawiaj autko do slonca czesto to ci sie wyrowna....
A ktos z was mi może powiedzieć jak jest z listwami w B przed liftem, tam gdzie listwy są cienkie, jak jest po ich zdjęciu?? Czy są one mocowane na klej czy może po zdjęciu pozostają miejsca po bolcach...??
UcHO pisze:A ktos z was mi może powiedzieć jak jest z listwami w B przed liftem, tam gdzie listwy są cienkie, jak jest po ich zdjęciu?? Czy są one mocowane na klej czy może po zdjęciu pozostają miejsca po bolcach...??
ucho ja wlasnie takie zdarlem, ladnie schodzily, pozniej tylko nasaczylem pozadnie nafta resztki tasmy dwustronnej ktora to jest przytwierdzone. Po odczekaniu chwili aby rowno nasiakly zabralem sie do zdzierania jej za pomoca twardej plstikowej skrobaczki do szronu...
Nastepnie tylko za pomoca nafty zetrzec/rospuscic klej z niedotartymi resztkami tasmy. Na koniec zapolerowalem paski ktore maja inny kolor.
ja tez kiedys mialem taki problem
zdejmowalem listwy w vectrze i rowniez zostal jakby wyblakly dymek w okolicy przy klejeniu.
zostalo to tylk na drzwiach ktore kiedys byly lakierowane
znajomy lakernik powiedzial ze tego sie nie da latwo usunac i ze pozostaje malowanie.
faktycznie z czasem troche zeszlo,ale nie do konca.