Urodziny CTM Club

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Urodziny CTM Club

Post autor: sierak »

Pewnie nie wszyscy z Was wiedzą ale właśnie dziś mijają dokładnie 3 lata od daty utworzenia CTM Club. Myśle, iż jest to dość dobra okazja alby pomyśleć co dalej, jak to widzicie no i oczywiście okazja do świętowania :-D .

Tym samym chciałbym podziękować wszystkim tym osobom, które znacząco przyczyniły się do pracy nad klubem, stroną oraz wszystkimi kwestiamy związanymi z CTM. Nie będę tu wymieniał bo te osoby na pewno wiedzą, że o nich mowa.

Mam nadzieje, iż "chwilowe kłopoty" nie przyczynią się do degradacji lecz wręcz przeciwnie, do umocnienia.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

To wszystkiego najlepszego wszystkim moderatorom,klubowiczom a przede wszystkim PREZES 100 lat i aby wszystko ulozylo sie pomyslnie.
Aby to forum nigdy nie bylo polem walk
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

no to wszystkiego najlepszego

duzo sie z tad dowiedzialem i zapewne jeszcze wiecej sie naucze ;

mili ludzie i bardzo pomocni (wiekszosc :-P :oko: )

teraz nic nie pozostaje tylko sie potkac w modlinie :-D :-D :-D :-D :oko: :oko: :oko: :oko:
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

wszystkiego najnajanajnajnajnajnaj i wogole :grin: :-D :grin: :-D

oras juz niedlugo modlin :grin:
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

Happy Birthday CTM!!! :)
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Najlepszego Prezesowi (by tu czesciej zagladal), Moderatorom, Klubowiczkom i Klubowiczom w tym szczególnym dniu :oko:
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Re: Urodziny CTM Club

Post autor: czester 1 »

sierak pisze:. Myśle, iż jest to dość dobra okazja alby pomyśleć co dalej, jak to widzicie no i oczywiście okazja do świętowania :-D .
moim zdaniem klub należy rozwijać,powiększać,umacniać itd...
a z świętowaniem to zaczekajmy do modlina :lol:
Obrazek
kubelt
Swój
Kontakt:

Post autor: kubelt »

Ladnie ladnie... sto lat dla CTM`u. Wypije dzis na zdrowie jedna z kolejek na weselu (nie moim jakby co :D).
Pepek
Świeżak

Post autor: Pepek »

Najlepszego!!!
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Oby tak dalej a poświętujemy w modlinie :D
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

Heh to juz 3 lata niezle :D sam sie zdziwilem z reszta patrzac na moja date rejestracji jak ten czas szybko leci.
Najlepszego!
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

wszystkiego najjjj i do zobaczenia w modlinie !!! :grin:
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Ciesze sie, ze pojawiaja sie tak mile opinie. Fakt, iz ostatnio bardzo zadko udzielam sie na Forum CTM nie oznacza, ze nie odwiedzam i nie czytam tego co piszecie :)23

Juz 3 lata istnienia CTMu. Przezylismy kilka klubow, wiele niepowodzen, kryzysow, ale i wiele milych chwil we wspolnym gronie. Gronie, ktore powieksza sie o kolejnych milosnikow Corsy.

Milo widziec, iz to co 3 lata temu urodzilo sie w glowie 3 osob w dalszym ciagu jest rozwijane.

Mam nadzieje, ze czekaja nas kolejne lata rozwoju klubu, jeszcze wiecej spotkan, mniej klotni, wiecej inicjatywy samych klubowiczow. Korzystajac z tej okazji, chcialbym rowniez sobie zyczyc wiecej czasu na sprawy klubowe bo tego ostatnio mi bardzo brakuje.

Po przejsciowych problemach, zwiazanych z przeprowadzka i brakiem netu, teraz mysle, ze bede troche czesciej pojawial sie tutaj.

Dziekuje Wam wszystkim za te 3 lata i licze na kolejne rocznice we wspolnym gronie!
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
Hiv
Weteran
Kontakt:

Post autor: Hiv »

A ja mimo, że dopiero miesiąc tu jestem (również dzisiaj mija :-D ), to już się zadomowiłem i dobrze mi tu!!!!! :grin:

Wszystkiego więc naj całemu klubowi i sobie życzę...
Może znów corsa...
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

Oby CTM dalej rosl w sile, 100 lat i wszystkiego naj!!! :D :)23
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Bronek_84
Nowy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Bronek_84 »

Ja się tu nie dawno zainstalowałem ale widzę że tu są sami swoi i naprawdę życzliwi więc postaram się zostać z wami do końca i o jeden dzień dłużej :D. Z tej okazji życzę Wam wszystkim codziennie zalanego baku pod korek, ślepych policjantów i samych zielonych świateł :D
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® :-D
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Flipper pisze:
Mam nadzieje, ze czekaja nas kolejne lata rozwoju klubu. Korzystajac z tej okazji, chcialbym rowniez sobie zyczyc wiecej czasu na sprawy klubowe bo tego ostatnio mi bardzo brakuje.
Ja bym życzył Tobie i nam Flipper, abyś znalazł chociaż połowę czasu jaki poświęcasz na pewne inne forum :oko: , bo cholernie brakuje tutaj Twojej silnej ręki, a bez niej CTM nie rozwija się tak jak powinien... A samo czytanie postów, szczególnie tych organizacyjnych to za mało jak na Prezesa!!! Proszę się poprawić!!!

P.S sorry za taką krytykę ale 3 rocznica mocno zaznaczyła się na mojej corsie. Skórwiele włamali się wyważając łomem drzwi- pogieli słupek- a co najśmieszniejsze- nic nie ukradli!!! :placz: :placz: :placz:
Obrazek
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

sorry ze robie ot ale: sku*****ny!!...przecierz w corsie jest banalny zamek i mozna go srubokretem otworzyc...wspolczucia...rece takim przy uszach poucinac...
corsa A & Audi S3
Obrazek
Thaurin
Nowy
Kontakt:

Post autor: Thaurin »

Echh... nie zdazylem wczoraj... ale za to mozna powiedziec, ze urodzinki oblane ;)

Wszystkiego najlepszego CTMie!!

Ten klub i forum [nawet pomimo ostatnich roznic pogladow wsrod niektorych na pewne tematy ;)] na zawsze pozostanie nieocenionym zrodlem wiedzy o moim autku...
Choc moze nie udzielam sie zbyt czesto [do dzielenia sie wiedza przydaloby sie miec ja na porzadnym poziomie - tymczasem ja wszystko co wiem o Corsach wiem stad i z niewielkiego doswiadczenia ;)] to od calkiem dlugiego czasu jestem z Wami i mimo wszystko zawsze tu wracam ;)

Jeszcze raz - niech nam zyje CTM!

Kristo - wspolczuje... sam mam do teraz wgiecie w slupku po identycznym wlamaniu...
--- CTM #185 ---
[ CORSA B x12sz ]
azyl
Nowy
Kontakt:

Post autor: azyl »

no to syczkiego najlepszego:) a tak sie sklada ze wczoraj moja siostra miala 18 :P
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Post autor: satan »

Flipper pisze:Ciesze sie, ze pojawiaja sie tak mile opinie. Fakt, iz ostatnio bardzo zadko udzielam sie na Forum CTM nie oznacza, ze nie odwiedzam i nie czytam tego co piszecie :)23

Juz 3 lata istnienia CTMu. Przezylismy kilka klubow, wiele niepowodzen, kryzysow, ale i wiele milych chwil we wspolnym gronie. Gronie, ktore powieksza sie o kolejnych milosnikow Corsy.

Milo widziec, iz to co 3 lata temu urodzilo sie w glowie 3 osob w dalszym ciagu jest rozwijane.

Mam nadzieje, ze czekaja nas kolejne lata rozwoju klubu, jeszcze wiecej spotkan, mniej klotni, wiecej inicjatywy samych klubowiczow. Korzystajac z tej okazji, chcialbym rowniez sobie zyczyc wiecej czasu na sprawy klubowe bo tego ostatnio mi bardzo brakuje.

Po przejsciowych problemach, zwiazanych z przeprowadzka i brakiem netu, teraz mysle, ze bede troche czesciej pojawial sie tutaj.

Dziekuje Wam wszystkim za te 3 lata i licze na kolejne rocznice we wspolnym gronie!

Dobrze powiedziane.

Wszystkiego najleprzego dla PREZESA