luz na skrzyni biegow
-
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
luz na skrzyni biegow
no wiec wyglada to tak wrzucam bieg albo dosc niski taki zeby jechac na 4k albo za wysoki taki do 2k i jezeli teraz albo gwaltownie dodam gazu albo raptownie go ujme to tak czuje jakby mi skrzynia latala pod maska
heh wiem gupio brzmi...
normalnie zauwazylem ma to miejsce we wszystkich samochodach w momencie zbytniego mulenia silnika natomiast u mnie jest to juz w tej chwili przy kazdej zmianie biegu - tj uzyciu sprzegla widoczne...
w kazdym razie tarcza sprzegla byla wymieniana na nowke jakies 2kkm temu....
ma ktos patent co moze to powodowacy
a moze to jest kwestia ttm
heh wiem gupio brzmi...
normalnie zauwazylem ma to miejsce we wszystkich samochodach w momencie zbytniego mulenia silnika natomiast u mnie jest to juz w tej chwili przy kazdej zmianie biegu - tj uzyciu sprzegla widoczne...
w kazdym razie tarcza sprzegla byla wymieniana na nowke jakies 2kkm temu....
ma ktos patent co moze to powodowacy
a moze to jest kwestia ttm
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zdejmij ten plastik, ktory obudowuje koszyk (w kabinie) i sprawdz czy ci sie tam nic nie poluzowalo. pryz okazji mozesz przesmarowac. mozesz tez sprawdzic wodzik pod maska, czy sie nic nie rozkrecilo. u mnie wszystkie biegi wchodza w miare gladko, mialem pewien drobny problem ze sprzeglem, ale 2 skontrowane o siebie nakretki 7mm na lince zalatwily sprawe
edit1: tym samym zmarnowalem swoj 1000 post na cos tak blachego jak skrzynia shreeka
edit2: pozwole sobie zacytowac wowa: "999 zlosliwych, krytycznych postow not bad "
edit1: tym samym zmarnowalem swoj 1000 post na cos tak blachego jak skrzynia shreeka
edit2: pozwole sobie zacytowac wowa: "999 zlosliwych, krytycznych postow not bad "
-
- Swój
- Kontakt:
nie cif mnie zaczol pozniej bolec na domiar zlego walnoles posta ja odpowiedzialem wscieklem sie i na leeeeeeeeeeeedup dup leeeee
walnolem sie w skos nad lozkiem tak sie wystraszylem
wiecie cisza siedze se nad elektryczna ksiazka i nagle leeeee lup lup leeee no i ja tez lup ale w boazerie nad glowa!!!!! al jeszcze boli
(uliczke mam pod samymi oknami )
edit: qomo mi uswiadomil ze zal mi ze mnie nie bylo i dlatego sie wsciekam wiec sory za numery..... ale nie moge przebolec ....
walnolem sie w skos nad lozkiem tak sie wystraszylem
wiecie cisza siedze se nad elektryczna ksiazka i nagle leeeee lup lup leeee no i ja tez lup ale w boazerie nad glowa!!!!! al jeszcze boli
(uliczke mam pod samymi oknami )
edit: qomo mi uswiadomil ze zal mi ze mnie nie bylo i dlatego sie wsciekam wiec sory za numery..... ale nie moge przebolec ....
-
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
U mnie tez wystepuje cos poodbnego, tyle, ze calusienki czas (sprzeglo, predkosc, obroty nic na to nie ma wplywu, jest to zalezne tylko od wyboji). Lewarek lata tylko w lini gora dol, lata to dobre okreslenie, bo on caly czas trzesie sie jak oszalaly, czasami zdaza sie tez, ze bieg potrafi wyskoczyc (tylko 3), lewarek tak lata, ze to tak jak bym go popchnal w dol w czasie jazdy na 3 i wtedy bieg by wyskoczyl.
Macie pojecie co to moze byc? Dziwne jest, ze to tylko w linia gora-dol (przod-tyl) lata.
Macie pojecie co to moze byc? Dziwne jest, ze to tylko w linia gora-dol (przod-tyl) lata.
B x14sz