Alarm rozładował akumulator
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Alarm rozładował akumulator
auto troche stalo i na wlaczonym alarmie rozladowal mi sie akumulator doszczednie tak ze nawet zadne kontrolki sie nie swieca, doladowalem go troche i po podlaczeniu zaczela wyc syrena ale niedal sie alarm odblokowac, swiatla i kontrolki niedzialaly wiec doszlem do wniosku ze jeszcze naladuje akumulator wiec teraz sie laduje, ale wiem ze daje sie wszystko zresetowac podlaczajac minus z klemy do plusa z akumulatora czyli na odwrot, bo przeciez jak po podlaczeniu akumulatora wyla syerena to powinny tez chociaz zaswiecic sie tez kontrolki a tu kurcze nic, moze sie poprstu zablokowal
moze ktos mial podobne problemy
czekam na wszelkie pomysly
pozdrawiam
moze ktos mial podobne problemy
czekam na wszelkie pomysly
pozdrawiam
śmigaczo-fruwacz
-
- Nowy
- Kontakt:
jeszcze nic niezmienilem wiec niemialem co zrypac, nic nieruszalemshreek pisze:zamieniles polaryzacje calego auta?! :0 :0 :0 :0
gratuluje jak nie zrypales polowy elektroniki to bedzie cud!!!!!!!!
gratuluje pomyslu!!!!
tylko wiem ze jest jakis klif ktory restetuje ustawienia i myslalem ze ktos moze mi z tym cos pomoc
śmigaczo-fruwacz
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Generalnie każdy alarm powinien posiadać jakiś wyłącznik, w moim przypadku prócz standardowego wyłączenia syreny jest również bezpiecznik wyłączający cały alarm. Proponuję poszukać modelu alarmu i skontaktować sie z producentem bądź dystrybutorem w celu lokalizacji wyłącznika.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
dobry pomysl-wylaczyc zasilanie,a przy okazji wylaczyc awaryjne zasilanie syrenki,u mnie jest to w zameczku umieszczonym na syrence,przekrecam kluczyk i syrenka nie wyje.Moze pomozeshreek pisze:pfffheh ale napisales tak ze myslalem ze + poszedl na - i - na plus ze zamieniles kable mjescami!
jak chcesz zresetowac to mozesz wsyzstko wylaczasz akumulator na 30 minut i nie wyjdzie cala pamiec z autka.,,, mozesz jeszcze odlaczyc awaryjne zasilanie w syrenie jak takie jest powodzenia

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania