Miedziana 2004 - LET :) the Party begin !
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
a moze wyslac kazdemu z wielkich nieobecnych(tzn ludzie zapisani do klubu ale nie bioracy udzialu w rozmowach na forum) takiego samego mejla o II spotkaniu ctm i po iwecej informacji zaproscic na nasze forum...tak teraz kazdy powie ze tam jest duzo osob ale mozna przecierz to zrobic a chyba wiekszosc podaje tam swoje adresy...
corsa A & Audi S3

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Selekcja była kiedyś na tapecie ale umarła śmiercią naturalna i dobrze. CTM to klub do którego może się zapisać każdy i tak pozostanie. Nie będziemy tego zmieniać tak samo jak nie ma składek klubowych i takich rzeczy.
To tak jakbyśmy zrobili tak, że ten kto nie zapłacił za domene nie będzie miał prawa korzystać z forum. Idiotyzm.
To tak jakbyśmy zrobili tak, że ten kto nie zapłacił za domene nie będzie miał prawa korzystać z forum. Idiotyzm.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
selekcji mowie stanowczo nie!
Ps. to topik o miedzianej a nie reformach klubu.
Ps. to topik o miedzianej a nie reformach klubu.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:

!markos pisze: oj pooh, marudzisz

STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
normalnie was pochlastam zaraz, to jest topik o miedzianej ! 
precz mi z ta zlota corsa z przyszlym letem, gsi lpg

precz mi z ta zlota corsa z przyszlym letem, gsi lpg

STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
czytaj to co jest napisane...sierak wyraznie napisal ze 80zl....w ta sume wchodzi naklejka ze zlotu i koszulka...numer kona na priv Ci podam zaraz(jak jeszcze gdzies mam)kyniek pisze:jak bedziecie wiedzieli starszyzno o kwocie jaka trzeba przelac to dajcie znac jak najszybciej bo pozniej mogem nie miec wrrr![]()
![]()
corsa A & Audi S3

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
tor na 2 godziny? to chyba troche krotko jak na czas trwania calego zlotu.. spodziewalem sie, ze to bedzie cos na ksztalt track-day...
-przyjazd
-pogaduszki
-ognisko
-noc
-tor (dlugo!)
-pogaduszki
-ognisko
-do domu
2 dni wystarcza, kwestia wynajecia toru na dluzej niz 2 godziny. czy koszt jest taki, ze nas nie stac?
-przyjazd
-pogaduszki
-ognisko
-noc
-tor (dlugo!)
-pogaduszki
-ognisko
-do domu
2 dni wystarcza, kwestia wynajecia toru na dluzej niz 2 godziny. czy koszt jest taki, ze nas nie stac?

- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Moze byc i dluzej... tylko kto za to zaplaci ?!markos pisze:tor na 2 godziny? to chyba troche krotko jak na czas trwania calego zlotu.. spodziewalem sie, ze to bedzie cos na ksztalt track-day...
-przyjazd
-pogaduszki
-ognisko
-noc
-tor (dlugo!)
-pogaduszki
-ognisko
-do domu

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
fajnie byloby gdyby na dluzej udalo sie ten tor jeszcze wynajac... moze na zasadzie takiej umownej z pilnujacym tor cieciem jakos na miejscu. tez mi sie zdaje ze 2h to malo moze byc, zwlaszcza jak sie wszyscy na raz rzuca moze to spowodowac powstanie mieszanki wybuchowej...
a swoja droga wow kase do sieraka wplacil...
a swoja droga wow kase do sieraka wplacil...
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Nowy
- Kontakt:
nie ma sily zeby sie z cieciem dogadac bo tam bardzo czesto przesiaduje prezes, ja sie moze zorientuje jaka jest cena za wynajem calego toruna caly dzien , mozna sie tez popytac chlopakow ze streetracing.pl bo byli oni u nas na torze 12.04 i mieli wynajety dosc dlugo
BTW jak ktos chce tu sa zdjecia mozna sobie tor potrochu obejrzecjesli ktos go nie widzial i sie nie moze doczekac
http://kkt.yoo.pl/dalej_galeria.html
pozdr.

BTW jak ktos chce tu sa zdjecia mozna sobie tor potrochu obejrzecjesli ktos go nie widzial i sie nie moze doczekac

http://kkt.yoo.pl/dalej_galeria.html
pozdr.
Opel Corsa 1.4 Si [url=http://corsa_b.fm.interia.pl][img]http://corsa_b.fm.interia.pl/jendrek.png[/img][/url]
CORSA SPRZEDANA
CORSA SPRZEDANA
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
A moze panowie udaloby sie dogadac z prezesem, ze udzieli znizki na tor, badz dorzuci gratisowy czas, w zamian za sciagniecie mediow. Mysle ze TVN Turbo by sie zainteresowalo, a co za tym idzie tor mialby prawie darmowa reklame, a jak wiadomo reklama dzwignia handlu, a wiec w dlugoczasowym okresie moze to przyniesc kolejne zyski.
Jesli ktos ma gadane, to niewazne, czy to przyniesie w/w efekt, ale prezes moglby to lyknac
Moze w ten sposob sprobowac?
A moim zdaniem, to chyba lepszym rozwiazaniem byloby pobyc 2 dni a wiecej czasu spedzic na torze, ale to tylko moja sugestia. Mnie raczej nie bedzie, bo juz mam inne plany, ale licze na relacje filmowo-zdjeciowe
pozdrawiam
Jesli ktos ma gadane, to niewazne, czy to przyniesie w/w efekt, ale prezes moglby to lyknac

A moim zdaniem, to chyba lepszym rozwiazaniem byloby pobyc 2 dni a wiecej czasu spedzic na torze, ale to tylko moja sugestia. Mnie raczej nie bedzie, bo juz mam inne plany, ale licze na relacje filmowo-zdjeciowe

pozdrawiam
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
A moze panowie udaloby sie dogadac z prezesem, ze udzieli znizki na tor, badz dorzuci gratisowy czas, w zamian za sciagniecie mediow. Mysle ze TVN Turbo by sie zainteresowalo, a co za tym idzie tor mialby prawie darmowa reklame, a jak wiadomo reklama dzwignia handlu, a wiec w dlugoczasowym okresie moze to przyniesc kolejne zyski.
pozdrawiam

pozdrawiam