spoilery corsa a
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
orzel220
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
spoilery corsa a
witam jestem nowym czlonkiem waszego klubu wlasnie przed tygodniem nabylem corsinke A rok90 1.4i model przed liftingiem chcialbym ja teraz troszke udekorowac jakies progi przedni zderzak (cos na podobienstwo jak ma CRITTERS ) jakis tyl albo tylko dokladka i oczywiscie clean tylko pojawia sie jeden maly problemik ze za ch... nie wiem gdzie moge dostec cosik takiego w zadnym sklepie nie ma nic do ca prosze pomozcie i napiszcie gdze mozna sie za tym rozejrzec i najwazniejsze w jakich przedzialach cenowych sie to wacha mam do dyspozycji ok 4000 pozdrawiam wszystkich
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
duzo Ci nie pomoge. Zwroc sie do scootego on robi spojlert moze dal Ciebie cos znajdzie..pozatym to wyboru wlasciwie nie ma jesl ichodzi o spjlery do corsy...wszystko bedziesz muaisl robic sam...no chyba ze scigniesz sobie cos z niemiec...na naszym rynku d ocorsy a mozna dostac jedynie chyba brewke na switla i spojler na tylna klape i to chyba tyle - no nie liczac zderzakow od gsi ale zeby to dostac jest duuuzy problem...pozdrawiam.. pmiaetaj uzywaj opcji suzkaj i wypelnil swoj profil... 
corsa A & Audi S3

-
orzel220
- Świeżak
- Kontakt:
opcja szukaj byla wykorzystajna na maxa niestety nici profil uzupelniony
dzieki za info mam nadzieje ze ktos jeszcze sie odezwie i cos doradzi z niemiec nie bardzo bo troszke drogo a u nas faktycznie nie ma nic kompletnie a i mam jeszcze jedno pyt kim jest owy tajemniczy scotty i jak go mozna spotkac 
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
QOMO ale pojechales hehe grubo hehe
corsa to corsa , a B'e to jajko przeciez
zreszta cos na ten temat Satan moze powiedziec
jak odbierze swoja nowiutenka jajecznice
PS.
Jezeli chodzi o spoilerki to mam w ofercie jak na razie:
listwe przedluzenia maski
Spoiler zderzaka tylnego tzw Cupdeffuzor
Progi z siatką z tylu te co zalozyl sobie ostatnio Szwagier
na zyczenie moge zrobic praktycznie kazdy wzor jaki mam w ofercie
lotka na klape Zendera
juz niedlugo zderzak przedni styl RS i Wing West (dla ludzi ktorzy nie maja dosc spoilerkow) 
corsa to corsa , a B'e to jajko przeciez
zreszta cos na ten temat Satan moze powiedziec
jak odbierze swoja nowiutenka jajecznice
PS.
Jezeli chodzi o spoilerki to mam w ofercie jak na razie:
na zyczenie moge zrobic praktycznie kazdy wzor jaki mam w ofercie

- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
no wlasnie jak to jest z tym zamawianiem od niemcow? jakie sa ceny za wysylke od nich do nas ktos moze wie?
sory za OT
Pozdro i witam nowego ziomka
sory za OT
Pozdro i witam nowego ziomka
Ostatnio zmieniony 26 maja 2004, o 15:11 przez Porszak, łącznie zmieniany 1 raz.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a http://www.google.com znasz?orzel220 pisze:markos a masz moze jakies adresiki sklepikow jesli moglbys
to do roboty

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Nie no jasne, że chodzi o wypadki. Ale patrz, jak nie masz klamek i masz dzwona, nie można się do Ciebie dostać bez wybicia szyby.Corstek pisze:Pewnie chodzi o wypadki.pirat pisze:Drzwi bez klamek sa niezgodne z prawem. Policjant (zalezy ktory) sie przyczepi, bo do auto nie ma dostepu z zewnatrz.
Tylko mnie dziwi taki fakt, ze jak sie zamkne od srodka to wszystko bedzie ok.... a i tak pociagniecie klamki nic nie da![]()
pozdrawiam
A jak masz klamki, to zamykając od środka drzwi, również nie można się do Ciebie dostać bez wybicia szyby. Sytuacja praktycznie taka sama. Jeżeli jednak zatrzyma Cię policja a nie masz klamek, stracisz dowód. Jeśli masz klamki a masz zablokowane drzwi, to Ci nic nie zrobią. I takie to dziwne