prosze bardzo:
generalnie punktem centralnym calego spotu byla oczywiscie... corsa wow'a, ktora po 6 tygodniach oczekiwania udalo sie w koncu odebrac w calosci
jedyna modyfikacja z zewnatrz jakiej doczekala sie c20rsa to.. no wlasnie.. malutki znaczek 2.0 16v widniejacy rowniez w avatarze wow'a
liczymy, ze bedzie odczytywany w dwojaki sposob.. ci, co nie wiedza pomysla, ze to sciema i ktos sie tjuninguje tanimi sposobami oklejajac samochod symbolami z wiekszych modeli.. a potem oczywiscie dostana baty

ci, co wiedza, ze jest to mozliwe zrobia duze oczy, a potem.. no wlasnie.. a potem tez dostana baty od potwornej dwulitrowej corsy :)17
a tu pomyslowy sposob na datki
plan jest nastepujacy: na kazdym spocie srodowym poczawszy od dzisiaj zbieramy do puszki "na wache". puszka zostanie otwarta na zlocie w miedzianej i wymyslimy jakis madry cel wydania tych pieniedzy

narazie planu nie ma, ale pewnie pojawi sie w momencie otwarcia puszki (w zaleznosci od jej zawartosci)
pierwsza stowka, ktora wrzucil do puszki.. wow
dalej juz bylo coraz lepiej, wszyscy pchali sie do dziurki
i na koniec cos dla doroslych
narazie woze to u siebie w samochodzie, ale wyjatkowo (zgodnie z planem) te sliczne piersi zostaly po raz pierwszy publicznie zaprezentowane na corsie wow'a
nie powiem.. wzbudzily niemale zainteresowanie wszystkich przejezdzajacych po parkingu kierowcow
trzeba je delikatnie zmodyfikowac, bo nie pasuja pod lusterko, a potem jakos sprytnie zabezpieczyc, zeby sie za szybko nie zniszczyly
zdjec bylo troche wiecej, ale pozwolilem sobie zubozyc troche relacje ze spotu.. arts, nastepnym razem dajesz mi do reki aparat!!!
ja mzoe tak troszke od siebie:
corsa ryczy, gwizdze, jeczy (bo silnik jest zajebiscie glosny i do tego wydech tez nie nalezy do najcichszych), ale zapierdala tak, ze chyba nie bede jezdzil swoja przez najblizsze 3 dni.. a to tylko do 4000rpm, bo na dotarciu.. i podobno wydech ja dusi jeszcze o jakies 20 koni (na oko Jacka Chojnackiego).. jeszcze jakies 800km... i mozna deptac.. pierwsze proby zdeptania jej troche wyzej niz do 4000rpm (bo na krotko wolno

) koncza sie piskiem opon na... trzecim biegu.. niech kazdy dopisze sobie w tym momencie sam, co uwaza.. ja mysle, ze jest calkiem niezle :0
jest bardzo zwawa, napedza sie bez pierdniecia w chwile do 150km/h.. a to tylko 4000rpm na piatym biegu.. do konca jeszcze daaaleeekaaa drooogaaa..
jak wszystko bedzie zrobione (wydech o srednicy wewnetrznej 52mm i remap ecu) obstawiamy optymistycznie 170 koni.. jakies pytania?
ps.
moze mi sie bedzie chcialo za chwile zrzucic filmik na kompa...
albo moze nie.. zrobie to jutro i jakos wrzuce na foruma..