Żaba sie odradza!!!!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Żaba sie odradza!!!!
Jak w temacie a oto maly przedsmak a reszta to tajemnica bo mnie wlasiciel zabiej hehehe 

Ostatnio zmieniony 16 cze 2004, o 20:47 przez _balt_, łącznie zmieniany 1 raz.
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
:0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0
Nie no jestem pod wrazeniem,niezle...tylko niepotrzebnie to zlozyles,przeciez bede wymienial cale podswietlenie,przeciez zabralem caly ten palak z zarowkami...ale nie rozkladaj juz rozloze sobie sam z powrotem
Nie no jestem pod wrazeniem,niezle...tylko niepotrzebnie to zlozyles,przeciez bede wymienial cale podswietlenie,przeciez zabralem caly ten palak z zarowkami...ale nie rozkladaj juz rozloze sobie sam z powrotem
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Re: Żaba sie odradza!!!!
balt to przy okazji mo powiesz jak wyjac tez zajefana lewa galeczke od temp. bo juz mnie kurw.. bieze za chu.... nie moge zdiac a niechce nic polamac_balt_ pisze:Jak w temacie a oto maly przedsmak a reszta to tajemnica bo mnie wlasiciel zabiej hehehe
..::CTM#117::..
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Re: Żaba sie odradza!!!!
Bierzesz dwa srubaki i delikatnie podwazasz z dwoch stron z przeciwka rownoczesnie tylko tak z wyczuciem i powinno zeskoczycBudzio pisze:balt to przy okazji mo powiesz jak wyjac tez zajefana lewa galeczke od temp. bo juz mnie kurw.. bieze za chu.... nie moge zdiac a niechce nic polamac_balt_ pisze:Jak w temacie a oto maly przedsmak a reszta to tajemnica bo mnie wlasiciel zabiej hehehe
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
zgubkowi pomylily sie galki .. ale fakt zdiol je bez zadnego lamania, i nawet ogrzewanie tylnej szyby bedzie dzialc :0 bez zadnego klejeniaUcHO pisze:Lewa gałka od temp powinna zejsc normalnie, bez pomocy jakichkolwiek srubaków... łapiesz za nią i delikatnie wyciągasz, srubaki są potrzebne przy gałce centralnej by zwolnic zaczep...
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
A mowilem poczekaj ja Ci zdejme to nie...no to teraz masz wszystko takie jakie jest...i jeszcze jakies plastiki od podswietlenia pogubiles,u mnie nic by nie zgineloarts pisze:Michal Ty niezdaro
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
weekendowisko lepiej,ale ja mam cholera egzamy...ale ostatnio to tak mi sie te terminy ukladaja ze nie moge,ale cos sie wykreciarts pisze:w czwartek to bedzie ciezko ... wekendowisko juz lepiej
jak kawalerskie to kawalerskie...Balt szykuj duzo wódy