Nie rozumiemarts pisze:Moim skromnym zdaniem.. jazda Satana znakomicie moze sluzyc przykladem dla kulturalnego kierowcy WOT ...
II Zlot CTM w Miedzianej Gorze
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Panowie prosze zmiencie temat i nie robcie takich mikro-osobistych wycieczek bo to sie co najmniej zle czyta. chyba nie chodzi ot o zeby sie spotkac w miedzianej i powiedziec: o. to ten co sie mnie czepial! , tylko lepiej bedzie powiedzec: czesc stary, fajnie wreszcie zobaczyc Twoja morde i poklapac do siebie geba, a nie cwiczyc palce po klawiszach.
(poza tym cwiczyc palce/dlonie to trzeba raczej z dziewczyna. right?)
p.s. jesli powiedzialem cos zbyt mocno to sory
(poza tym cwiczyc palce/dlonie to trzeba raczej z dziewczyna. right?)
p.s. jesli powiedzialem cos zbyt mocno to sory
- sierak
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ma być w okolicach 30 stopni ... ogłądałem prognoze ... ogólnie upalnie i letnio ... posprawdzajcie swoje wentylatory w chłodnicach.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@czester
Wiesz co, lepiej jej nie bierz ... mam nadzieje że nie myszę tłumaczyć dlaczego
Wiesz co, lepiej jej nie bierz ... mam nadzieje że nie myszę tłumaczyć dlaczego
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
No to dobrze,pojedziesz z nami w sobote...jazda bedzieqomo pisze:Wizja mojego przyjazdu jawi sie w coraz ciemniejszych kolorach...
...praca do dupy...najwyzjej przyjade okolo 16 w sobote....i z pewknieta szyba...szkoda gadac...na 90% bede. Lece do pracy. Pozdro i grzecznie tu na forum
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
Panowie z Kieleckiego Klubu Tuningowego wyrazili chec odiwedzenai nas
nie chca wjezdzac na tor - popatrza z trybun i nie chca nam przeszkadac wiec mysle ze bedzie git...
...co wyjdzie wieczorem to sie okaze...mzoe wspo;lne ognisko? albo runda? nie wanze...zobaczy sie
Ten klub spotyka sie na tym torze co dwa tygodnie wiec podejrzewam ze sa rozsadni...
nie chca wjezdzac na tor - popatrza z trybun i nie chca nam przeszkadac wiec mysle ze bedzie git...
...co wyjdzie wieczorem to sie okaze...mzoe wspo;lne ognisko? albo runda? nie wanze...zobaczy sie
Ten klub spotyka sie na tym torze co dwa tygodnie wiec podejrzewam ze sa rozsadni...
corsa A & Audi S3