UWAGA!!! BORKI 2002 - Rezerwacje!!!!!!!!!

Znajdż podobnych maniaków corsy w swoim regionie.
ODPOWIEDZ
Latynos
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: Latynos »

Witam!
W tym roku !!- 06.04.2002 - !! rusza II edycja Zlotu Tuningowego w Borkach/k. Tomaszowa Mazowieckiego.
Ze względu na spodziewane duże zainteresowanie zlotem - jego organizatorzy, czyli KLUB TUNING POLSKA - wraz ze wspierającymi nas firmami, postanowili wyjść naprzeciw grupom zorganizowanym i zredukować wszelkie trudności, spowodowane wjazdem na teren zlotu oraz zajęciem miejsc parkingowych, do minimum.
Limit miejsc parkingowych na terenie zlotu został ustalony na ok. 500 samochodów. W związku z tym zostały wprowadzone (bezpłatne) rezerwacje miejsc na terenie zlotu. W chwili obecnej nie ma jeszcze wyznaczonego limitu na klub ale niewykluczone, że jeżeli będzie to konieczne limit ten zostanie wprowadzony.
Rezerwacje powinna zbierać jedna wyznaczona osoba z danego klubu a następnie najpóźniej na 10 dni przed datą zlotu kompletna lista osób wybierających się do Borek powinna zostać przesłana mailem do Piotra „Latynosa” Otockiego na adres Otockip@poczta.fm.
Dane zawarte w formularzu powinny zawierać – IMIE i NAZWISKO – MARKĘ SAMOCHODU – NR REJESTRACYJNY!
Prosimy także o wytypowanie jednej osoby z którą będziemy uzgadniali wszelkie sprawy formalne, oraz która będzie przedstawicielem swojego klubu. Z każdym klubem zostanie uzgodniona (w późniejszym terminie) godzina wjazdu na teren zlotu – w ten sposób unikniemy niepotrzebnych korków przy bramie wjazdowej.

Cena wjazdu na teren Zlotu w Borkach to 30 zł!

INFORMACJE szczegółowe na temat ZLOTU W BORKACH można uzyskać na stronie http://www.borki.4com.pl/ .
Wszelkie pytania można kierować zarówno do mnie na Otockip@poczta.fm jak i do osób wyszczególnionych w dziale kontakt.
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

...a wiec czekamy na chętnych - zgłoszenia z powyzszymi danymi przesyłajcie pod adres: flipper@tuning.info.pl

Lista będzie aktualizowana na stronie.
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

proponuje jeszcze, zeby zglaszajacy sie dopisywali region. wtedy latwiej bedzie zorganizowac grupy regionalne i jechac razem (po tablicach nie zawsze mozna sie zorientowac skad kto jedzie...)
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Spokojna twoja rozczochrana Wow :)23
Obrazek
Guma
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Guma »

Zmila checia bym pojechal... no ale :smutek: sami wiecie ;( niemam czym! A tak apropo ja proponuje abys ty Flipper sie tym wszystkim zajal! Moze (jesli beda laskawi) zabiore sie z kumplami z Driver's Club ale... jak mnie wezna! :smutek:
!!!4 WD FAN CLUB!!! NR:001
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Ja ci naprawde Guma do tylka dokopie !!! Masz jechac - jak nie bedziesz mial z kim to sam po ciebie pojade :D

Nie moze ciebie zabraknac !
Obrazek
Guma
Świeżak
Kontakt:

Dzieki ze tak o mnie dbacie...
ale chyba przyjade ze swathem z Drivers Clubu; tak ladnie to zaproponowal... ale to jeszcze kupa czasu...
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

dla kogo to kupa czasu to ma dobrze - dla mnie to 3 weekendy wolne bo reszte czasu spedze w pracy i w szwajcarii na salonie genewskim, z ktorego bedzie relacja (jak co roku zreszta :)23 ).

A tu jeszcze z mobilkiem dokonczyc trzeba, skrzynke audio zlozyc itp :smutek:
Obrazek
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

kurcze, pojechal bym chetnie do Borek ale sie wstydze, jeszcze mam bryke nie skonczona :smutek:
Guma
Świeżak
Kontakt:

Najwazniejsze ze masz !!!
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

REN: mi tez nie uda sie skonczyc mobila do wyjazdu, ale caly widz polega na tym, zeby nigdy nie mozna bylo skonczyc - caly czas cos dlubac - to jest to co nidzwiadki lubia najbardziej :)23
Obrazek
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

:uśmiech:

mi chodzi o to, ze w moim combo jak narazie sa zalozone alu-fele, jest obnizone zawieszenie i sa zalozone podwojnie wentylowane przednie tarcze hamulcowe, cala reszta bez zmian :smutek: czyli w sumie niewiele
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

ren, co Ty opowiadasz??? ze niewiele i ze co??? ze tak moze jeszcze glupio??? :oko:

strasznie fajnie bedzie jak bedzie mozna sobie usiasc na ranciku paki :uśmiech: kiedys, gdy przewozilem sobie lozko (w trakcie jednej z przeprowadzek) na pace skody pick-up'a zrobilismy sobie tam niezla posiadowe :uśmiech:
c20rsa, czlowieku meeen!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Regionalne spotkania oraz Zloty”