Markos pewnie by powiedział- "zamienił stryjek siekierkę na kijek"- ale tak naprawdę spaxiol był wyjebany i szybko go wykończyłem.
Pozdrawiam maniaków damn deep !!!!
P.S. Ma ktoś chrapkę na Weiteca??
i czerwona(przynajmniej do sobotykristo pisze:No dobra. Zawias już na swoim miejscu. Czas zmiany 1godz i 23minuty- niezle jak na 5 zapieczonych śróbek![]()
Cholera jest teraz tak nisko jak na tym spaxowym gwincie..... corsa ugina się tylko na samych oponach.....wrrrrrr normalnie taczka.....
Markos zobacz czy we stecznym luterku na zakrętej drodze (lub torze)nie dogania Ciebie biała corsiawka![]()
![]()
Tylko tyle to zmieniam w 20 min cwaniaku, największa robota jest z tylnymy amorami gdzie są najbardziej zapieczone śruby. A zmienić same sprężyny z tyłu to 2 min.... zresztą czy to kurde jakiś konkurs "depo best time".... nie ma się czym chwalić, to jest zawieszenie - i ma być to zrobione dokładnie a nie na czas...ThomasTsT pisze:Kristo co tak wolno wymieniałes?? ja cała zawieche wymieniłem w 50 minut
z tym ze z tyłu nie wymieniałem amorow
ja zmieniam w pięć sekundkristo pisze:Tylko tyle to zmieniam w 20 min cwaniaku, największa robota jest z tylnymy amorami gdzie są najbardziej zapieczone śruby. A zmienić same sprężyny z tyłu to 2 min.... zresztą czy to kurde jakiś konkurs "depo best time".... nie ma się czym chwalić, to jest zawieszenie - i ma być to zrobione dokładnie a nie na czas...ThomasTsT pisze:Kristo co tak wolno wymieniałes?? ja cała zawieche wymieniłem w 50 minut
z tym ze z tyłu nie wymieniałem amorow