jak dla mnie close it , chyba bedzie najodpowiedniej
no i na bemowie wszyscy biale rekawiczki, Satan nie wpusci bez nich do klubowego prakingu

Bez odkurzacza, bez gwizdka i bez dresu nie ma co marzyc o wjezdzie.CTM-owcy z trabkami mile widziani...Jazda musi byc...JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!Porszak pisze:
no i na bemowie wszyscy biale rekawiczki, Satan nie wpusci bez nich do klubowego prakingu
zgubek pisze:Bez odkurzacza, bez gwizdka i bez dresu nie ma co marzyc o wjezdzie.CTM-owcy z trabkami mile widziani...Jazda musi byc...JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!Porszak pisze:
Lailalilailalalailalilalilaoo...
No a jak, cyce sobie powiekszyla to teraz lepsza jazda bedzieendo pisze:ja mysle, ze Mandaryna moglaby jakis kawalek dla nas zrobic..zgubek pisze:..JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Lailalilailalalailalilalilaoo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JEST ZAJEBISTAThomasTsT pisze:A mis ie tam BARDZO PODOBA ta piosenka ostatnia MANDARYNY...
To wszystkie dupy musialy sie ogladac jak to gralo...ThomasTsT pisze:no a jak....UBCY UBCY UBCY...ale juz jeden subufer spaliłem przez MANDARYNE
bo za duze basy były
kcesz autograf?Porszak pisze:endo pisze:ja mysle, ze Mandaryna moglaby jakis kawalek dla nas zrobic..zgubek pisze:..JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Lailalilailalalailalilalilaoo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
normalnie zlota mysl od dzisiaj endo i mandaryna to moi idole, ale endo bardziej hehe.