Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cze oplaca sie wogole kupic zawieszenie SuperSport amorki ze sprężynami za jakies 150euro
i czy na tym da sie jezdzic mysle o kupnie kompletu z obnizeniem o 40mm? przy wiekszym aluski mi sie enie zmieszcza
GutekSiedlce pisze:cze oplaca sie wogole kupic zawieszenie SuperSport amorki ze sprężynami za jakies 150euro
i czy na tym da sie jezdzic mysle o kupnie kompletu z obnizeniem o 40mm? przy wiekszym aluski mi sie enie zmieszcza
zależy czego oczekujesz od autka ale ogólnie cena ok jak na komplet
GutekSiedlce pisze:cze oplaca sie wogole kupic zawieszenie SuperSport amorki ze sprężynami za jakies 150euro
zależy czego oczekujesz od autka ale ogólnie cena ok jak na komplet
a czego mozna oczekiwac za 150E ? jakies doswiadczenia z ss?
ogolnie nie chodzi mi o tym zebyscie wymienialui tu zajebiste firmy bo o takowych istnieniu wiem i o cenach tez. Chodzi o to czy ktos juz mial superspota i i czy da sie na tym jezdzic
mam jeszcze pytanie czy ktos wie ile zawiesdzenie w gsi jest nizsze od innych wersji. bede mial sprezynki do spredania od gsi i amorki gaz przod.
Wracojac do supersporta piszcie co kto wie